Blonde Life Krēmveida balinātājs 240g

Blonde Life Krēmveida balinātājs 240g

094252
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
Profesionāļiem

 
Blonde Life Krēmveida balininātājs ātri un droši aizvedīs jūs uz jauniem augstumiem, nodrošinot vienmērīgas, skaistas blondīnes rezultātu. Pacelšana līdz 9 līmeņiem. Krēmveida, gluda, kondicionējoša formula; neprasa piedevas; maksimālais pacēlums. Sajauc 1: 1. Uz galvas ādas var izmantot maksimāli 20/6% izstrādātāju.Uz galvas ādas var izmantot ne vairāk kā 40 tilp. / 12% attīstītāja. Apstrāde līdz 30-45 minūtēm. Rūpīgi izskalojiet matus ar karstu ūdeni. Šampūns ar Blonde Life balinošo šampūnu. Rūpīgi izskalot. Uzklājiet Blonde Life Brightening Masque un atstājiet 5 minūtes. Rūpīgi noskalojiet un nosusiniet matus ar dvieli. Izsmidzināt Blonde Life Brightening Veil sprejs un veido tādu stilu, kā parasti ar iecienītākajiem Joico produktiem. Blonde Life Creme Lighterer , samazina matu lūzšanu par 77% vienas procedūras laikā. Stiprinošais arginīns ir dabiski sastopama aminoskābe, kas ir būtiska matu stiprumam. Monoi eļļa, reti sastopams, eksotisks kokosriekstu eļļas un Tahitian Gardenia ziedu maisījums, apkaro putošanu un palielina spīdumu, vienlaikus palīdzot aizsargāt matus no kaitējuma videi. Tamanu eļļa, bagāts, Dienvidaustrumu Āzijas UV absorbotors, kas papildināts ar Omega-6 un -9 stiprināšanu, palīdz dziļi mitrināt matus, spiedod spīdumu un atveseļo trauslās šķipsnas.
Īpašības
Atjaunojošs
Barojošs
Matu tips/stāvoklis
Krāsotiem un balinātiem matiem
Svars
101-250gr
Kolekcijas
BLONDE LIFE

Jau 30 gadus JOICO ir darbojies, lai Taviem matiem piedāvātu pašu labāko. JOICO nepiedāvā vienkārši lieliskus produktus, bet arī lieliskus risinājumus iedarbīgai matu kopšanai. JOICO produktu klāstā ir septiņas inovatīvas produktu sērijas, kas apvieno vairāk kā 50 produktu dažādiem matu tipiem.

Līdzās šampūniem un kondicionieriem JOICO piedāvā intensīvas kopšanas un veidošanas produktus, matu maskas, eļļas, lakas un visus citus iespējamos matu kopšanas produktus. Visi JOICO matu kopšanas līdzekļi satur Quadramine Complex™ un Bio-Advanced Peptide Complex™. Visu, kas nepieciešams Tavu matu kopšanai.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.