• -20%
Make up bāze ar hialuronskābi 30ml
Make up bāze ar hialuronskābi 30ml
Make up bāze ar hialuronskābi 30ml
Make up bāze ar hialuronskābi 30ml

Make up bāze ar hialuronskābi 30ml

71050
1-4
33,20 € 41,50 € -20%
PVN iekļauts
Time left

 
Atklājiet Hyaluronic Blur Skin Primer — izlīdzinošu balzamu, kas aizpilda un noslēpj poras un smalkās krunciņas uz sejas. Tā krēmveida tekstūra lieliski aizpilda smalkās līnijas un poras visas dienas garumā, un to var viegli notīrīt grima noņemšanas laikā. Āda ir skaistāka un mitrinātāka, pateicoties hialuronskābei un E vitamīnam, tas nostiprina ādu, pateicoties sezama ekstraktam! Hyaluronic Blur tonālais krēms ir ideāls risinājums liftinga efektam dažu mirkļu laikā!
Īpašības
Liftingam
Pret novecošanos | Pret grumbu
Sastāvdaļas
Hialuronskābe
Vitamīni
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Preces veids
Balzams

SLA PARIS  kompānijai pieder inovatīva  pētniecības un attīstības laboratorija  un produktu ražošanas rūpnīca. Tas ļauj izcili kontrolēt kvalitāti. SLA PARIS  produkti ir bez parabēna, fenoksietanola un polietilēnglikolu. Mēs rūpējamies par to, lai mūsu produkti būtu saudzējoši jūsu ādai un veselībai.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.