Jo lielāks pirkums, jo vērtīgākas DĀVANAS!

APRĪLĪ :

  

  •  Par pirkumu virs 35 EUR saņem DĀVANU 4.95 EUR vērtībā!

DĀVANĀ

VIVIAN GRAY POETIC Ziepes rokām krēmveida. Ziepes rokām krēmveida ar maigo ziedu aromatu.

   

  • Par pirkumu virs 80 EUR saņem DĀVANU 7.70 EUR vērtībā!

DĀVANĀ

GRACE COLE Komplekts ķermenim Lavanda:

*50 ml ķermeņa mazgāšanas līdzeklis

*50 ml ķermeņa losjons

AROMĀTS: Lavanda — sajaukta pilnīgai relaksācijai, šajā greznajā ar ēteriskajām eļļām piesātināto produktu kolekcijā tiek izmantota lavanda, lai nomierinātu un atsvaidzinātu sajūtas, nodrošinot mierīgu un svētlaimīgu atpūtu.

   

  • Par pirkumu virs 130 EUR saņem DĀVANU 15.80 EUR vērtībā!

DĀVANĀ

TASSEL Sprejs matu spīdumam. Izbaudiet mirdzoša mirdzuma burvību ar jauno matu spīduma aerosolu. Izstrādāts, lai piešķirtu jūsu frizūrai žilbinošu spīdumu, šis aerosols ir atslēga, lai sasniegtu mirdzošu un veselīgu apdari. Neatkarīgi no tā, vai tas ir īpašs notikums vai jūsu ikdienas rutīna. Turklāt tas palīdzēs jums uzlabot šķelto galu izskatu un samazināt čokurošanos, lai iegūtu perfektu apdari. Tā netaukojošā tekstūra padarīs jūsu matus pilnīgi mīkstus un dzīvības pilnus.

  

  • Par pirkumu virs 180 EUR saņem DĀVANU 16.71 EUR vērtībā!

DĀVANĀ

VIVIAN GRAY Crystals SET Komplekts Dušas želeja+losjons ķermenim, balts. Dušas želeja, bagātīgi putojoša. Maigi attīra un mīkstina ādu. Piešķir ādai patīkami svaigu un maigu aromātu. Ķermeņa losjons. Dziļi mitrinošs. Āda kļūst zīdaini mīksta un gluda. Patīkams aromāts nodrošina svaigu un maigu pieskārienu.

 

  • Par pirkumu virs 250 EUR saņem DĀVANU 28.50 EUR vērtībā!

DĀVANĀ

GERARD’S SNELLING Pretcelulīta ķermeņa krēms, intensīvas iedarbības. Intensīvas iedarbības krēms estētisko problēmu ārstēšanai, ko izraisa celulīts, ūdens aizture un lokalizēti ķermeņa tauki. Tas nostiprina audus un palīdz mazināt nepatīkamo apelsīna mizas ādas izskatu. Ideāli piemērots lietošanai, ja ir trausli kapilāri..

 

  

 Apjoma dāvanas akcijas noteikumi:

*APJOMA akcija nesummējas ar KRĀSU akciju

*Dāvanu akcija spēkā līdz noradītas Dāvanas ir pieejamas

*Noradītas Dāvanas var tikt mainītas ja noradītas nav pieejamas

*Akcija neattiecas uz mēbeļu un aparātu pirkumiem

*Dāvanas spēkā mazumtirdzniecības pirkumiem

  

SALON LINE - Tavs uzticamais partneris skaistumkopšanā / kopš 2001.

Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.