Jo lielāks pirkums, jo vērtīgākas DĀVANAS!

JŪLIJĀ :

    

  •  Par pirkumu virs 35 EUR saņem DĀVANU 2.70 EUR vērtībā!

DĀVANĀ

Klipsis matiem "TRIAN". Dekoratīva trīsstūrveida matu sprādze. Klipsis ir ideāli piemērots frizūras pabeigšanai. Krāsa: Sudrabs/Zelts/Pelēks/Rožzelts.

      

  • Par pirkumu virs 80 EUR saņem DĀVANU 9.90 EUR vērtībā!

DĀVANĀ

Suka matiem atšķetinoša Tortuga Palmbrush jūs iepriecinās ne tikai ar savu dizainu un kompakto izmēru, bet arī ar spēju ķemmēt matus bez sāpēm un raušanas.

      

  • Par pirkumu virs 130 EUR saņem DĀVANU 15.80 EUR vērtībā!

DĀVANĀ

GRACE COLE Krēms rokām un nagiem (Nektarīnu ziedi/Greipfrūts). Palutiniet savas rokas ar mitrināšanu, atrodoties ceļā, izmantojot šo roku un nagu krēmu. Lieliski piemērots glabāšanai rokassomiņā vai uz biroja galda, jo tas nodrošina bagātīgu mitrumu un maigu smaržu. Peonijas saknes ekstrakta antioksidanta īpašības kopā ar Marulas eļļas mitrinošo spēku veido mitrinošu un barojošu formulu, kas palīdz jūsu rokām ilgāk saglabāt elastību un mirdzumu.

+

GRACE COLE Losjons rokām (Agara koks/Muskuss). Šis mitrinošais roku un ķermeņa losjons, kas ir samtaini bagāts un maigi krēmīgs, lieliski iesūcas un piešķir ādai noturīgu aromātu. Piepildīta ar antioksidantiem, formula mitrinās ādu un liks tai justies elastīgai un mirdzošai.

     

  • Par pirkumu virs 180 EUR saņem DĀVANU 23.70 EUR vērtībā!

DĀVANĀ

Kaste piederumiem/instrumentiem

Krāsa: zila

Izmērs: 31*15*19cm

Materiāls: Plastmasa

     

  • Par pirkumu virs 250 EUR saņem DĀVANU 36.00 EUR vērtībā!

DĀVANĀ

BIOACTIVE TREATMENT Pret matu izkrišanu stimulējošs losjons (ampulās). Triholoģisks intensīvas iedarbības universāls losjons matu folikulai un galvas ādai. Satur vitamīnu un augu ekstraktu kompleksu, kā arī īpašu palīgvielu, kas novērš matu izkrišanu. Tam ir maza molekulārā struktūra, tādējādi garantējot vieglu iekļūšanu dziļi ādā.

    

 Apjoma dāvanas akcijas noteikumi:

*APJOMA akcija nesummējas ar KRĀSU akciju

*Dāvanu akcija spēkā līdz noradītas Dāvanas ir pieejamas

*Noradītas Dāvanas var tikt mainītas ja noradītas nav pieejamas

*Akcija neattiecas uz mēbeļu un aparātu pirkumiem

*Dāvanas spēkā mazumtirdzniecības pirkumiem

  

SALON LINE - Tavs uzticamais partneris skaistumkopšanā / kopš 2001.

Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.