Jo lielāks pirkums, jo vērtīgākas DĀVANAS!

JŪNIJĀ :

    

  •  Par pirkumu virs 35 EUR saņem DĀVANU 1.75 EUR vērtībā!

DĀVANĀ

Bagāžas birka čības formā. Birka ir ideāli piemērota bagāžas marķēšanai. Dažādas krāsas.

      

  • Par pirkumu virs 80 EUR saņem DĀVANU 9.35 EUR vērtībā!

DĀVANĀ

BIELENDA BIKINI Divfāžu Sauļošanās sprejs SPF15. Hlora un ūdens izturīgs. Tas satur vitamīniem un minerālvielām bagātu KOKOSRIEKSTU ŪDENI un atjaunojošo E VITAMĪNU. Sprejs samazina kairinājuma un saules apdegumu risku, novērš pārmērīgu ādas izžūšanu, palīdz aizsargāt ādu pret novecošanos un fotonovecošanos. Produkts satur fotostabilu filtru sastāvu, kas ierobežo UV starojuma ietekmi uz ādu. . Viegla caurspīdīgā FORMULA ļauj spreju uzklāt uz sejas un matiem – neatstājot baltus nosēdumus un traipus.

      

  • Par pirkumu virs 130 EUR saņem DĀVANU 12.95 EUR vērtībā!

DĀVANĀ

BIELENDA BIKINI Sauļošanās pieniņš SPF20. Hlora un ūdens izturīgs. Pieniņš satur vitamīniem un minerālvielām bagātu KOKOSRIEKSTU ŪDENI un atjaunojošo E VITAMĪNU. Pieniņa lietošana samazina kairinājuma un saules apdegumu risku, novērš pārmērīgu ādas izžūšanu, palīdz aizsargāt ādu pret novecošanos un fotonovecošanos. Produkts satur fotostabilu filtru sastāvu, kas ierobežo UV starojuma ietekmi uz ādu. Sauļošanās pieniņš ātri iesūcas, atstājot patīkamu gludas, maigas un zīdainas ādas sajūtu.

     

  • Par pirkumu virs 180 EUR saņem DĀVANU 18.00 EUR vērtībā!

DĀVANĀ

HANTESIS SOLEADO Pēc sauļošanās krēms. Mitrinoša emulsija, kas bagātināta ar alfa-bisabololu, ar nomierinošu iedarbību. Piešķir ādai zīdainumu un maigumu pēc sauļošanās, nav taukains.

     

  • Par pirkumu virs 250 EUR saņem DĀVANU 43.50 EUR vērtībā!

DĀVANĀ

HANTESIS SOLEADO Šampūns matiem un ķermenim -CITRUS. Paredzēts vasarai un ikdienas lietošanai.

+

HANTESIS SOLEADO Maska matiem mitrinoša -CITRUS. Maska paredzēta lai atjaunotu vitalitāti un spīdumu sausiem un bojātiem matiem.

+

HANTESIS SOLEADO Eļļa matiem aizsargājoša -CITRUS. Aizsargājoša eļļa ir ideāli piemērota visu veidu matu aizsargāšanai no saules, vēja, hlora un sāls.

 

  

 Apjoma dāvanas akcijas noteikumi:

*APJOMA akcija nesummējas ar KRĀSU akciju

*Dāvanu akcija spēkā līdz noradītas Dāvanas ir pieejamas

*Noradītas Dāvanas var tikt mainītas ja noradītas nav pieejamas

*Akcija neattiecas uz mēbeļu un aparātu pirkumiem

*Dāvanas spēkā mazumtirdzniecības pirkumiem

  

SALON LINE - Tavs uzticamais partneris skaistumkopšanā / kopš 2001.

Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.