13. jūnijā norisinājās MATRIX seminārs DIMENSIONAL.ME, kura ietvaros dalībnieki uzzināja noderīgu informāciju par MATRIX produkciju un jaunumiem, praktiski izmēģināja balināšanas un tonēšanas produktus, semināra vadītājas Svetlanas Ermanas (LV) pavadībā veicot balināšanas (balajāža) un tonēšanas tehniku uz leļļu galvām.

Balināšanas un tonēšanas demonstrācijā tika izmantots MATRIX LIGHT MASTER BONDER INSIDE balinātājs un MATRIX COLOR SYNC tonējošās matu krāsas.

Otrs semināra vadītājs, kurš pie mums viesojās no Igaunijas, Aigors Bozovs, demonstrēja divas griešanas tehnikas garam un īsam griezumam.

Dalībniekiem bija iespēja semināra vadītāju pavadībā apgūt jaunas zināšanas, izmēģināt MATRIX produkciju, smelties zināšanas no vadītāju sniegtajiem padomiem MATRIX produkcijas izmantošanā, kā arī dalīties ar savu pieredzi un piedalīties diskusijās.

Zemāk galerija no semināra norises:

Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.