Ph skābes normalizējošs šampūns ar...

Ph skābes normalizējošs šampūns ar keratīnu 500ml

4652
1-4
12,19 €
PVN iekļauts

 

Viens no pamata un būtiskiem elementiem tehniskā krāsošanas vai balināšanas procesa beigās ir Acid PH šampūns. Tas regulē matu dabisko PH un maigi attīra krāsotus, balinātus vai izgaismotus matus, neitralizējot ķīmiskās apstrādes rezultātā radušos sārmainos atlikumus. Izstrādāts ar hidrolizētu keratīnu, kas atjauno un atjauno matu struktūru pēc tehniskajiem procesiem. Un ar kondicionieriem, kas piešķir matiem mīkstumu, mirdzumu un zīdainumu. Turklāt maigas sasprindzinošas aktīvās sastāvdaļas, kas garantē maksimālu matu kopšanu.

LIETOŠANA: Uzklājiet Acid PH Keyra Shampoo daudzumu uz rokas un vienmērīgi izklājiet mitros matos, iemasējiet ar pirkstu galiem galvas ādā, līdz iegūstat bagātīgas putas. Pēc tam noskalojiet un atkārtojiet uzklāšanu, ļaujot šampūnam dažas minūtes iedarboties, lai palīdzētu regulēt matu PH. Visbeidzot, rūpīgi noskalojiet ar lielu daudzumu ūdens.

Tilpums
401-850ml
Īpašības
Matu atjaunošanai
Pēc matu krāsošanas
Matu tips/stāvoklis
Krāsotiem un balinātiem matiem
Visiem matu tipiem
Pielietojums
Matu kopšanai

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.