Silver White šampūns 500ml

Silver White šampūns 500ml

4664
1-4
9,79 €
PVN iekļauts

 

Sudraba balts šampūns, kas īpaši piemērots sirmiem vai baltiem matiem. Neitralizē pelēko matu dzeltenīgo atspulgu, atjaunojot to baltumu un dabisko spīdumu. Produkts sastāv no kviešu dīgļiem un neitralizējošām vielām dzelteniem atspīdumiem, kas neitralizē nevēlamos toņus matos. Kviešu dīgļi kompensē olbaltumvielu zudumu, neļaujot matiem laika gaitā zaudēt intensitāti. Uzlabo sirmo matu sākotnējo toni. Nodrošina spilgtumu un zīdainumu.

LIETOŠANA: Uzklājiet uz mitriem matiem un maigi iemasējiet galvas ādā. Atstājiet iedarboties 5 minūtes. Noskalo ar lielu daudzumu ūdens. Piesardzības pasākumi lietošanā: Ieteicams lietot cimdus, iespējams, ka šampūns atstāj uz rokām plīvuru. Vienmēr ievērojiet lietošanas instrukcijas un brīdinājumus uz etiķetes. Nejauciet to ar citiem produktiem, kurus ražotājs nav ieteicis. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā. Ekskluzīvs profesionālis. Ja nejauši nokļūst acīs, nekavējoties skalot ar lielu daudzumu ūdens. Kontaktlēcu lietotājiem pirms acu skalošanas tās jāizņem. Ja kairinājums nepāriet, konsultējieties ar ārstu vai oftalmologu.

Tilpums
401-850ml
Īpašības
Matu nogludināšanai
Matu spīdumam
Matu tips/stāvoklis
Sirmiem matiem
Pielietojums
Matu kopšanai

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.