Atjaunojoša matu maska 500ml

Atjaunojoša matu maska 500ml

6615
1-4
13,99 €
PVN iekļauts

 

Tūlītējas iedarbības maska, kas baro un mitrina sausus vai ļoti sausus matus. Atjauno tehnisko pakalpojumu un termiskās agresijas bojāto kutikulu. Uzlabo ķemmējamību.

Produkts sastāv no: Hidrolizēts keratīns, kas palīdz aizvietot dabisko šī savienojuma zudumu matos. Pārstrukturē matus no iekšpuses, panākot veselīgu un spīdīgu izskatu, atgūstot visu to komfortu. Novērš dehidratāciju, aizsargā un piešķir spīdumu. Uzreiz baro, ar ilgstošu efektu. Nodrošina maigumu un remontu.

LIETOŠANA: Pēc matu mazgāšanas uzklājiet nepieciešamo devu, atkarībā no to garuma. Atstājiet iedarboties dažas minūtes un noskalojiet ar lielu daudzumu ūdens. Ja mati ir stipri bojāti, pagariniet iedarbības laiku.

Tilpums
401-850ml
Īpašības
Matu atjaunošanai
Matu spīdumam
Matu tips/stāvoklis
Visiem matu tipiem
Pielietojums
Matu kopšanai

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.