Bi Phase Mitrinošs kondicionieris ar...

Bi Phase Mitrinošs kondicionieris ar keratīnu 500ml

6524
1-4
15,59 €
PVN iekļauts

 

2 fāžu nenomazgājams kondicionieris, kas atvieglo ieveidošanu, nodrošina matu šķiedras atjaunošanos un novērš matu sprogošanos. Jūsu mati būs veselīgāki un spīdīgāki jau no pirmās lietošanas reizes. Uzreiz redzami rezultāti. Kondicionē, ​​baro, mitrina un restrukturizē matus. Produkts veidots uz silikona bāzes, kas veido spēcīgu aizsargplēvi, kas palīdz novērst matus no ārējās agresijas. Tam piemīt antistatiskas īpašības, tādējādi uzlabojot ķemmējamību, vienlaikus palīdzot palielināt matu spīdumu un mīkstumu. Nodrošina spīdumu, elastību un apjomu, neatstājot taukainu efektu.

LIETOŠANA: Pirms lietošanas nepieciešams sakratīt trauku, lai abi slāņi uz laiku sajauktos, veidojot emulsiju. Pēc tam tvaicējiet matus ar produktu. Tūlītēja kondicionējoša efekta sasniegšana. Skalošana nav nepieciešama.

Tilpums
401-850ml
Īpašības
Barojošs
Matu atjaunošanai
Matu nogludināšanai
Matu spīdumam
Matu tips/stāvoklis
Visiem matu tipiem
Pielietojums
Matu kopšanai
Preces veids
Spreji

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.