• JAUNUMS
CLIPPERCIDE Līdzeklis 5 in 1...

CLIPPERCIDE Līdzeklis 5 in 1 griešanas mašīnīšu dezinfekcijai un tīrīšanai 500ml

72131
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
20,87 €
PVN iekļauts

 

CLIPPERCIDE® aerosols

Kāpēc izmantot 3 dažādus produktus, ja viens viegli lietojams, ekonomisks un pārbaudīts produkts apmierinās visas jūsu vajadzības? Metāla matu griešanas mašīnām un darbarīkiem šī ekskluzīvā formula 5-in-1 dezinficē, ieeļļo, attīra, atdzesē un novērš rūsu 10 minūtēs vai ātrāk.

CLIPPERCIDE® augstspiediena aerosols izpūš matus, netīrumus un ādas daļiņas, kā arī profesionāli dezinficē un ieeļļo griezēja asmeņus. Tas samazina bīdes galviņu nodilumu, ko izraisa pārmērīga berze, un vienmēr saglabā asmeņus asus. Turklāt īpaša pretrūsas formula aizsargā asmeņus un pagarina matu griešanas mašīnu kalpošanas laiku.

Preces veids
Spreji

RBICIDE® tika laists klajā 1947. gadā Ņujorkā un jau vairāk nekā pusgadsimtu ir pārstāvējis nozares standartu drošu pakalpojumu sniegšanai salonos un frizētavās. Profesionāļi gadu gaitā ir izmantojuši BARBICIDE® produktus, lai aizsargātu sevi un savus klientus.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.