PHYTOMER Konturējoša maska 2000g

PHYTOMER Konturējoša maska 2000g

PFCPP013
1-4
Profesionāļiem

 
Šai maskai ir divas darbības: 1. Detoksikācija: stimulē svīšanu, lai uzlabotu toksīnu izvadīšanu. 2. Konturēšana - stimulē lipolīzi. TIKAI PROFESIONĀLAI LIETOŠANAI! Ieteicams: visu veidu ādai. Nav piemērots cilvēkiem, kuri ir jutīgi pret jodu, vai cilvēkiem ar vairogdziedzera saslimšanām. Izmērs: 2 kg Bļodā sajauc vismaz 200 g pulvera ar 2 puspilieniem Oligoforce izpildes dziļās attīrīšanas seruma vai Oligoforce konturēšanas izpildes seruma un 200-210 ml karsta ūdens, līdz iegūst pusšķidru pastu 1. Bentonīta un montmorilonīta māliem ir augsta absorbcijas spēja; veicina toksīnu izvadīšanu. 2. Palmaria palmata pulveris (sarkanās aļģes) notek un aktivizē mikrocirkulāciju. 3. Fucus vesiculosus un Ascophyllum nodosum pulveri (brūnās aļģes), kas notecina un kontūrē.
Tilpums
851- un lielāks ml
Īpašības
Formēšanai
Sastāvdaļas
Minerāli
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Pielietojums
Profesionāļiem
Ķermenim

Šī augstākā terapija nodrošina ādai visu pelnīto svaigumu, jaunību un starojumu. izcilā masāža, kurā ietilpst visa seja un décolleté, redzami izlīdzina un intensīvi relaksē ādu. Visas ārstēšanas laikā mugura tiek uzsūkta ar oligoelementiem, lai atvieglotu un maigi sajustu karstumu.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.