• -30%
Sixtus Intensīvs kopšanas krēms...

Sixtus Intensīvs kopšanas krēms nogurušām kājām, ar dozatoru 300ml

7758
1-4
22,13 € 31,61 € -30%
PVN iekļauts

 

Produkts Profesionāla kopšana nogurušām un smagām kājām. Šī balzama recepte sastāv no tīri dabīgiem Alpu augiem 'Plus' alantoīna. Sabalansēta aktīvo vielu kombinācija skaistām un veselām kājām. Īpaši piemērots pēc kāju vaksācijas.

 

Ietekme Dabiski tīras ēteriskās eļļas no Latschenkiefer, rozmarīna, kadiķa ogām, salvijas un lavandas stimulē un atbalsta mikrocirkulāciju. Naktssveces eļļa un alantoīns nodrošina ilgstošu gludu, mitrinošu un patīkamu ādas sajūtu. Tas efektīvi novērš sāpes kājās. Visbeidzot, Hamamelis un Arnika nodrošina pastiprinātu ādas asinsriti. Regulāra lietošana aktīvi nostiprina kāju ādu un padara to veselīgu. Rezultāts: pilnībā koptas un skaistas kājas. Papildu padoms: Grūtniecības laikā uzklājiet uz vēdera un krūtīm, lai novērstu starus.

Tilpums
151-400ml

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.