• JAUNUMS
SHEFOOT Kosmētiskie plāksteri...

SHEFOOT Kosmētiskie plāksteri saplaisājušiem papēžiem, mīkstinoši 6gb

R40034
>5
15,60 €
PVN iekļauts

 

SHEFOOT Kosmētiskie plāksteri saplaisājušiem papēžiem, mīkstinoši.

Plāksteri keratinizētiem papēžiem mīkstina cieto ādu, mitrina un atjauno papēžus. Plāksteri, piesūcināti ar PAPAIN – dabīgu papaijas ekstraktu, kas stimulē epidermas atjaunošanās procesu. Kombinācijā ar citām dabīgām mitrinošām sastāvdaļām, piemēram, urīnvielu, provitamīnu B5 un magniju, tie efektīvi aiztur ūdeni epidermas dziļākajos slāņos un nodrošina barības vielas, padarot papēžu ādu maigu, gludu un elastīgu. Ietekme ir atkarīga no keratozes stāvokļa, dažreiz pirmos efektus var redzēt jau pēc vienas lietošanas reizes (12 stundas), bet parasti tie ir skaidri redzami pēc dažu dienu regulāras plāksteru lietošanas.

Aktīvās sastāvdaļas:

  • PAPAINS – papaīna ekstrakts mīkstina atmirušās šūnas un paātrina epidermas atjaunošanās procesu.
  • Glicerīns – piemīt higroskopiskas īpašības, uztur ādā pareizu mitruma līmeni.
  • Urīnviela – piemīt spēcīga mitrinoša iedarbība, iekļūst epidermas dziļākajos slāņos.
  • Provitamīns B5 – nomierina kairinājumus, mitrina un atjauno epidermu.
  • Aloe Vera ekstrakts – ir savelkoša iedarbība, stimulē epidermas atjaunošanās procesu.

Lietošana: Pirms plākstera uzlikšanas rūpīgi notīriet un nosusiniet papēžu ādu. Pārliecinieties, ka tā nav taukaina no krēma. Uzlieciet plāksteri un atstājiet uz 12 stundām, pēc tam noskrupējiet to nost. Var būt izmantojami kā dienā, tā naktī.

Īpašības
Atjaunojošs
Barojošs
Mitrinošs
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Pielietojums
Kājām

Pateicoties sadarbībai ar dermatologiem, inovatīvām tehnoloģijām un unikālu, izmantošanai aktīvo sastāvdaļu kompleksu, kosmētika nodrošina profesionālas procedūras efektu un iedarbību sasniegtu lietošanā mājas apstākļos. 

SHEHAND, SHEFOOT un MANFOOT arī nodrošina maksimālu produktu lietošanas prieku - unikālas smaržas, patīkama konsistence, ātra uzsūkšanās un ērta uzklāšana.

Mēs piedāvājam, lai rūpes nebūtu pienākums, bet gan patīkams relaksācijas brīdis. Kopts un vesels ķermenis ir pašapziņa un labākā laimīga cilvēka tēls – tas nav tikai sauklis. Mums šī ir filozofija, pēc kuras mēs strādājam katru dienu.

Tāpēc mēs esam eksperti roku, kāju un sejas kopšanā. Atklājiet mūsu pasauli!

Jums arī varētu patikt

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.