• JAUNUMS
SHEFOOT Anti-Callus Krēms ar šī...

SHEFOOT Anti-Callus Krēms ar šī sviestu pēdām, sacietējumu ārstēšanai 75ml

R40026
>10
9,05 €
PVN iekļauts

 

SHEFOOT Anti-Callus Krēms ar šī sviestu pēdām, sacietējumu ārstēšanai. Krēms efektīvi noņem netīrumus, samazina sabiezējumus un regulē keratinizācijas procesu. Satur glikolskābi, kas atjauno ādas maigumu, palīdz novērst sauso vietu atjaunošanos un tai piemīt pretsēnīšu īpašības. Alantoīns stimulē brūču dzīšanu, un šī sviestam un glicerīnam ir spēcīga mitrinoša iedarbība, padarot ādu manāmi mīkstāku un gludāku. Aktīvās sastāvdaļas • šī sviests, • glikolskābe, • E vitamīns, • alantoīns, • glicerīns. Lietošana: Uzklājiet krēmu uz pēdām, apļveida kustībām iemasējiet ādā, īpaši papēžos un vietās, kur ir nosliece uz apavu radītu berzi. Lai iegūtu labākos rezultātus, vispirms izmantojiet SheFoot dabisko skrubi vai pīlinga vienreiz-lietojamo zeķu masku. Ieteicams uzklāt biezāku krēma kārtu, iemasēt to ādā un vilkt kokvilnas zeķes uz nakti piecas dienas pēc kārtas. Kad āda ir atjaunota, katru dienu lietojiet atsvaidzinošu pēdu kopšanas krēmu vai krēmu ieplaisājušiem un sausiem papēžiem. Tikai ārējai lietošanai. Kad lietot SheFoot Anti Callus krēmu? Callus ir raupjas, biezas ādas vietas, parasti baltā vai dzeltenā krāsā, kas dažkārt var radīt dedzinošu sajūtu. Tie parādās apavu berzes zonās, bieži uz papēžiem, pēdu ārējām malām un locītavām pirkstu pamatnē. Krēms ļauj efektīvi mazināt nejutīgu ādu, kā arī palīdz novērst sabiezējumu veidošanos.

Tilpums
51-150ml
Īpašības
Atjaunojošs
Barojošs
Sastāvdaļas
Šī sviests
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Pielietojums
Kājām
Preces veids
Krēmi

Pateicoties sadarbībai ar dermatologiem, inovatīvām tehnoloģijām un unikālu, izmantošanai aktīvo sastāvdaļu kompleksu, kosmētika nodrošina profesionālas procedūras efektu un iedarbību sasniegtu lietošanā mājas apstākļos. 

SHEHAND, SHEFOOT un MANFOOT arī nodrošina maksimālu produktu lietošanas prieku - unikālas smaržas, patīkama konsistence, ātra uzsūkšanās un ērta uzklāšana.

Mēs piedāvājam, lai rūpes nebūtu pienākums, bet gan patīkams relaksācijas brīdis. Kopts un vesels ķermenis ir pašapziņa un labākā laimīga cilvēka tēls – tas nav tikai sauklis. Mums šī ir filozofija, pēc kuras mēs strādājam katru dienu.

Tāpēc mēs esam eksperti roku, kāju un sejas kopšanā. Atklājiet mūsu pasauli!

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.