SEBORSYSTEME Attīrošs nakts krēms...

SEBORSYSTEME Attīrošs nakts krēms taukainai ādai 50 ml

0281
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
47,00 €
PVN iekļauts

 
Hipoalerģisks, attīrošs un normalizējošs krēms taukainai, problemātiskai, kombinētai ādai ar paplašinātām porām un iekaisumu. Salicilskābe palīdz likvidēt komedonus un novērš to atkārtotu veidošanos, ietekmē tauku atdalīšanas procesu, atver tauku dziedzeru plūsmas, izlīdzina ādas krāsu. Borskābe ierobežo iekaisumus izraisošu baktēriju vairošanos, F vitamīns veicina epidermālās barjeras veidošanu, ietekmē ādas barošanu un atjaunošanu. Cinka oksīds un titāna dioksīds regulē tauku dziedzeru sekrēciju, tiem ir baktericīda un ādu matējoša iedarbība. B6 vitamīns piedalās olbaltumvielu biosintēzei nepieciešamo aminoskābju vielmaiņā un normalizē lipīdu vielmaiņu. Alantoīns mīkstina, mitrina ādu, veicina brūču sadzīšanu un epidermas šūnu atjaunošanos. Aktīvās sastāvdaļas: linolēnskābe (vitamīns F), cinka oksīds, sēra oksīds, titāna dioksīds, piridoksīns (vitamīns B6). Lietošana: laiku pa laikam un noteiktās vietās (piere, T zona, …). Notīrīt seju, lietot putojošo attīrošo losjonu Lotion moussante peau grasse un, lai līdzsvarotu šī krēma sausinošo efektu, lietot Hydrasun kā dienas krēmu.
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Aizsargājošs
Atjaunojošs
Barojošs
Mitrinošs
Nakts
Ādas tips
Kombinētai ādai
Problemātiskai ādai
Taukainai ādai
Preces veids
Krēmi

LCbio līnija galvenokārt paredzēta stresa un nelabvēlīgas apkārtējās vides ietekmētai ādai, kā arī dehidrētai ādai. Produkti efektīvi arī nobriedušas ādas kopšanai, jo nobriedušai ādai bieži nepieciešama papildus mitrināšana. Tā kā līnijā izmantoti tikai dabiski ingredienti, LCbio piemērota visu tipu ādai  arī ļoti jutīgai ādai.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.