Fleur de kamani Hipoalerģisks krēms...

Fleur de kamani Hipoalerģisks krēms jutīgai ādai 50 ml

BIO012
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
40,00 €
PVN iekļauts

 

Hipoalerģisks krēms jutīgai ādai ar noslieci uz sausumu. Krēms piemērots jutīgai, uz ārējiem uzbudinošiem faktoriem reaģējošai ādai. Krēms izstrādāts uz pirmā spieduma Aleksandrijas lauru koka augļu eļļas bāzes. Tā mīkstina un mitrina ādu, stimulē šūnu atjaunošanos un ir antiuzbudinātājs. Kakao sviests, babassu eļļa un aveņu sēklu eļļa, kas satur taukskābes, augu sterolus un E vitamīnu un kam piemīt pretiekaisuma, atjauninošas un barojošas īpašības, pilda aizsargājošu funkciju veidojot uz ādas plēvīti novēršot atūdeņošanos. Aktīvās sastāvdaļas: Aleksandrijas lauru koka augļu eļļa, aveņu sēklu eļļa, kakao sviests, brokoļu eļļa, babassu eļļa. Lietošana: krēmu var lietot gan kā dienas, gan kā nakts krēmu. Rītos pirms krēma ieteicams uzklāt mitrinošo serumu Elixir à l'eau de ciste. Salonā lietot pēc maskas, nobeidzot procedūru.

Tilpums
0-50ml
Īpašības
24h
Aizsargājošs
Atjaunojošs
Barojošs
Mitrinošs
Ādas tips
Jutīgai ādai
Sausai ādai
Visiem ādas tipiem
Preces veids
Krēmi

LCbio līnija galvenokārt paredzēta stresa un nelabvēlīgas apkārtējās vides ietekmētai ādai, kā arī dehidrētai ādai. Produkti efektīvi arī nobriedušas ādas kopšanai, jo nobriedušai ādai bieži nepieciešama papildus mitrināšana. Tā kā līnijā izmantoti tikai dabiski ingredienti, LCbio piemērota visu tipu ādai  arī ļoti jutīgai ādai.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.