Nomierinošs krēms jutīgai ādai 150ml

Nomierinošs krēms jutīgai ādai 150ml

I4122P
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
Profesionāļiem

 
Skin Defense Cream ir rūpīgi izstrādāts mitrinātājs ar lipīdu saturu 25%, padarot to par ideālu ārstēšanu jutīgai ādai. Samazinās apsārtums un kairinājums, palielinās ādas noturība, novēršot jaunu kairinājumus un sausumu IEGUVUMI Ādas dabiskā barjera ir nostiprināta, padarot to gludu un elastīgu Īpaši izstrādāts sausai jutīgai ādai, lai mazinātu kairinājumu un apsārtumu Ilgstoša mitruma palielināšana ādai, vienlaikus palīdzot samazināt jutīgumu AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS Ādas apsardzes komplekss: inficējot ehija, saulespuķu eļļu un balonu vīnogulāju augu ekstrakta maisījumu, koncentrējoties uz dabiskās ādas barjeras atjaunošanu un nostiprināšanu, vienlaikus samazinot apsārtumu un kairinājumu. Pētījums parādīja, ka Skin Guard Complex samazina ādas jutīgumu pēc 49% pēc četru nedēļu lietošanas Hialuronskābe: nodrošina tūlītēju intensīvu mitrināšanu uz ādas virsmas, vienlaikus papildinot mitrumu un savukārt palīdzot piepildīt ādu (līnijas pildījuma efekts) Skvalāns: viegls šķīdums, kas iegūts no olīveļļas, novērš dehidratāciju (mitruma zudumu) un piemīt ādu izlīdzinošas īpašības Alfa-Bisabolols: tas nomierina un pretiekaisuma īpašības neitralizē apsārtumu
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Mitrinošs
Ādas elastībai
Ādas tips
Jutīgai ādai
Preces veids
Krēmi

Izmantojot labi sabalansētus dabiskos un biotehnoloģiski aktīvus sastāvdaļu maisījumus, tiek izstrādāti produkti, pamatojoties uz aktuālajām patērētāju vajadzībām, vēlmēm un jaunākajiem zinātniskajiem atklājumiem. Izejvielas un dabiskās sastāvdaļas ir Inspira Cosmetics “attīstības kodols”, vienlaikus maksimāli izmantojot jaunākās inovatīvās un augstas kvalitātes biotehnoloģiskās vielas.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.