Pretgrumbu krēms 150ml

Pretgrumbu krēms 150ml

I4125P
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
Profesionāļiem

 
Youth Preserve Cream ir pilnīgi jauns ādas kopšanas krēms skaistai, jauneklīgai ādai. Galvenais slēpjas enzīmu (telomerāžu) aktivizēšanā, kolagēna un hialuronskābes pastiprinātā sintēzē, kā arī telomeru aizsardzībā, kas ir atbildīgi par šūnu dalīšanos. Šī produkta īpašā iezīme ir ļoti aktīvi stimulējošie lipīdi. Šie lipīdi pārliecinoši aizsargā ādas šūnas no oksidatīvā stresa; telomerāzes remonta sistēma paliek aktīva un tiek novērsta priekšlaicīga telomēru deģenerācija. Rīsu peptīdu papildu saturs veicina atjaunojošo enzīmu aktivitāti. Ārējās ietekmes (oksidēšanās un UV starojums) mazāk bojā ģenētisko materiālu. Šūnas ir vitālākas un dzīvo ilgāk. Youth Preserve krēmam ir atjaunojoša iedarbība uz ādas audiem, ko var redzēt, samazinoties izteiksmes zīmēm un grumbām, kā arī palielinot ādas blīvumu un ādas biezumu. Krēma lipīdu saturs ir 29%. Šis mīkstinošais krēms prasīgas ādas vitalizēšanai ir optimāli piemērots sievietēm, kuras meklē bagātīgāku ārstniecisko krēmu.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Aizsargājošs
Atjaunojošs
Pret novecošanos | Pret grumbu
Preces veids
Krēmi

Izmantojot labi sabalansētus dabiskos un biotehnoloģiski aktīvus sastāvdaļu maisījumus, tiek izstrādāti produkti, pamatojoties uz aktuālajām patērētāju vajadzībām, vēlmēm un jaunākajiem zinātniskajiem atklājumiem. Izejvielas un dabiskās sastāvdaļas ir Inspira Cosmetics “attīstības kodols”, vienlaikus maksimāli izmantojot jaunākās inovatīvās un augstas kvalitātes biotehnoloģiskās vielas.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.