PAYOT HydraHYDRA 24+ CREME GLACEE /...

PAYOT HydraHYDRA 24+ CREME GLACEE / Ideāls mitrinošais dienas krēms 50ml

65108985
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
49,99 €
PVN iekļauts

 

Šis briestošs mitrinātājs ir ideāli piemērots normālai un sausai ādai. Zīdains, satīna krēms, kas maigi iesūcas ādā, nodrošinot intensīvu mitrināšanu un tūlītēju, ilgstošu komfortu 24 stundas.

Lietošana: Uzklājiet no rīta un vakarā uz perfekti attīrītas un tonizētas sejas un kakla.

TRADĪCIJAS UN MODERNITĀTES IDEĀLĀ SIMBIOZE

PAYOT atskatās uz 100 gadu pieredzi skaistumkopšanas jomā. Bet atdusas uz lauriem? - Nav paredzēts PAYOT! Mūsdienās zīmols apzīmē ļoti efektīvus un modernus dzīvesveida produktus, kas apvieno zinātnes un augu izcelsmes zāles. Inovatīvas formulas, jutekliskas tekstūras, smaržas un krāsas ir raksturīgās iezīmes.

Pielāgots dažādu ādas tipu un vecuma vajadzībām, PAYOT ļauj katrai sievietei izbaudīt skaistas ādas greznību. PAYOT izstrādātie īpašie aplikācijas žesti ne tikai palielina produktu efektivitāti, bet arī pārvērš skaistuma pieredzi par neparastu labsajūtas mirkli.

Tilpums
0-50ml
Īpašības
Mitrinošs
Ādas tips
Sausai ādai
Visiem ādas tipiem

Jums arī varētu patikt

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.