IBP Cuticle Oil (Tropical Mix) –...

IBP Cuticle Oil (Tropical Mix) – Kutikulas eļļa 75ml

1116084006254
1-4
16,20 €
PVN iekļauts

 

IBP Cuticle Oil kutikulas eļļa ar netaukainu formulu, ir ideāli piemērota sausu kutikulu un sausas ādas mitrināšanai, barošanai un atjaunošanai. To izmanto uz dabīgiem nagiem vai kā papildus mitrinošu līdzekli pedikīra procedūrā. Šī eļļa dziļi iesūcas ādā, lai nodrošinātu veselīgu dabīgo nagu augšanu. IBP kutikulas eļļa ir pieejama 8 dažādos aromātos:

Blue Paradise / Sweet Garden / Apple Blossom / Fruit Season / Carribean Nights / Tropical Mix / Lory Feather / Tequila Sunrise.

Mitrina kutikulu.

Dziļi iesūcas ādā.

Palīdz nagiem augt veseliem.

Ātri iesūcas.

Nav taukainu sajūtu.

Var lietot uz dabīgiem un mākslīgiem nagiem.

Ideāli piemērota arī pedikīra procedūrām.

Tilpums
51-150ml
Pielietojums
Kutikulai
Preces veids
Eļļas

Ar produktu katalogu, kas aptver no akrila līdz gēlam, mēs lepojamies ar to, ka radikāli mainījām nagu SPA pieredzi, piedāvājot labākos gēla lakas, profesionālās lakas, cietos želejas un veidotāju gēlus profesionālajā nagu nozarē.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.