• -20%
JOKO MATT LIPS Lūpu krāsa ar matēto...

JOKO MATT LIPS Lūpu krāsa ar matēto efektu Nr065

NJPM20195-B
1-4
8,89 € 11,11 € -20%
PVN iekļauts
Time left

 
MATĒTS EFEKTS! PATĪKAMA UN PRECĪZA LIETOŠANA! BAGĀTA IZTURĪGA KRĀSA! Lūpu krāsa iepriecina ikvienu sievieti, kura novērtē izturību un intensīvu matētu apdari. Aizmirsti par sausām lūpām un traipiem! F Fantastiskā novatoriskā lūpu krāsas formula uz bišu vaska bāzes nodrošina patīkamu uzklāšanu un mitrināšanu. Matētu lūpu efekts saglabājas līdz 8 stundām. Inovatīva formula: ātri izžūst un nesausina lūpas. Noturība līdz 8 stundām Aizsargā ādu pret mainīgu laikapstākļu ietekmi Satur dabīgas sastāvdaļas, piemēram, bišu vasku, kas dabiski baro un mitrina lūpas.
Tilpums
0-50ml

JOKO MAKE-UP - отражает мировые тенденции, модные цветовые палитры с оригинальными текстурами, консистенцией и простой, но выдающейся упаковкой. Бренд сотрудничает с профессионалами из Италии и Франции, и его уникальные коллекции создаются с использованием новейших активных компонентов и уникальной Швейцарской технологии микронизации.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.