• -20%
JOKO LET ME SHINE Lūpu spīdums  Nr06

JOKO LET ME SHINE Lūpu spīdums Nr06

NJBL20217-B
1-4
8,35 € 10,44 € -20%
PVN iekļauts
Time left

 
Glancētas lūpas neiziet no modes! Iedvesmojies un atklāj JOKO LET ME SHINE noslēpumu! Lūpu spīdums, kas piešķir jūsu lūpām unikālu spīdumu, vienlaikus tās optiski palielinot un izlīdzinot. Lūpas izskatās kuplākas, savukārt izvēlētās aktīvās sastāvdaļas nodrošina vieglu kosmētikas uzklāšanu, padara produktu nelipīgu un nesaspiež lūpas. LET ME SHINE! Lūpu spīdums ir viss, kas var būt nepieciešams jūsu lūpām – sulīgas krāsas, gludums, spīdums un valkāšanas komforts.
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Ādas mirdzumam

JOKO MAKE-UP - отражает мировые тенденции, модные цветовые палитры с оригинальными текстурами, консистенцией и простой, но выдающейся упаковкой. Бренд сотрудничает с профессионалами из Италии и Франции, и его уникальные коллекции создаются с использованием новейших активных компонентов и уникальной Швейцарской технологии микронизации.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.