Micelārais ūdens, sejai un ap acīm,...

Micelārais ūdens, sejai un ap acīm, jutīgai ādai 400ml

65118606
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
24,99 €
PVN iekļauts

 

Micelārais ūdens efektīvi noņem kosmētiku un netīrumus no sejas un ap acīm. Šis kosmētikas noņemšanas līdzeklis attīra ādu un ir piemērots pat jutīgai ādai. Izgatavota no 99% dabīgām sastāvdaļām, micelārā ūdens formula saglabā ādas līdzsvaru svaigai, mirdzošai sejas krāsai.

Galvenās sastāvdaļas: Apelsīnu ziedu ūdens – pazīstams ar savām mīkstinošajām un nomierinošajām īpašībām, tas mitrina ādu un atstāj to komfortablu, maigu un elastīgu; kreses ekstrakts - attīra ādu no netīrumiem, piešķirot tai svaigu un mirdzošu krāsu; Dabiski sastopamās micellas ir virsmaktīvās vielas, kas iegūtas no kokosriekstiem, kas darbojas kā magnēti, lai noturētu kosmētiku un netīrumus, nebojājot ādu.

Tilpums
151-400ml
Īpašības
Atsvaidzinošs
Ādas mirdzumam
Ādas tips
Jutīgai ādai
Pielietojums
Sejas un ķermeņa kopšanai
Preces veids
Micelārs

Jums arī varētu patikt

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.