Sebastian Professional Craft Clay...

Sebastian Professional Craft Clay matu māls ar matētu efektu 50g

81130394
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
35,37 €
PVN iekļauts

 
SEBASTIAN PROFESSIONAL Craft Clay veidošanas māls ar matētu efektu būs piemērots nekārtīgiem matu sakārtojumiem, kā arī tik pat labi avangardiem. Māls piedāvā unikālu kombināciju no drošas fiksācijas, matēta efekta un dabīgiem matiem, kas būs īpaši piemērota cilvēkiem, kam patīk eksperimentēt. Produkts lieliski darbojas ar īsiem matiem un nodrošina pilnīgu radošo brīvību. Šo mālu ir viegli uzklāt uz matiem un tas nodrošinās stabilu fiksāciju visas dienas garumā.
Īpašības
Matētam efektam
Tekstūrai
Pēc fiksācijas līmeņa
Dabīgai fiksācijai
Matu tips/stāvoklis
Visiem matu tipiem
Svars
0-100gr

Ar Sebastian, mēs matus veidojam savādāk: vienmēr pārsteidzoši un negaidīti. Mēs saprotam stilistus un iedvesmojam viņus no parastiem matiem izveidot neparastus.

Radīt. Pārveidot. Meklēt maksimālu efektu: tonējošā matu krāsa, spīdumi matiem, želejas un eļļas, krēmi un māli, šampūni, maskas un kondicionieri  - ar Sebastian nav nekādu ierobežojumu tam, ko jūs varat radīt.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.