VOESH Youth Therapy Maska-cimdi, gari...
VOESH Youth Therapy Maska-cimdi, gari...
VOESH Youth Therapy Maska-cimdi, gari - līdz elkoņiem (1pāris)
VOESH Youth Therapy Maska-cimdi, gari - līdz elkoņiem (1pāris)

VOESH Youth Therapy Maska-cimdi, gari - līdz elkoņiem (1pāris)

VHM501BSM
>10
20,82 €
PVN iekļauts

 

Roku un elkoņu tūlītēja kopšana ar izteiktu mitrināšanu. Mūsu vegānu kolagēna garie cimdi ir bagātināti ar šī sviestu un niacinamīdu, lai efektīvi mitrinātu, padarītu gaišāku un atdzīvinātu sausu ādu no rokām līdz elkoņiem.

Šie cimdi intensīvi baro ādu, padarot to redzami mīkstāku, gludāku un jauneklīgāku 15 minūtēs vai mazāk! Vairs nav raupju roku vai pārslveida, apkaunojošu elkoņu. Šīs viena izmēra roku maskas der kā cimds dažādu izmēru rokām. Ar noņemamu pirkstu galu dizainu manikīra iegūšana nekad nav bijusi tik vienkārša! Vienkārši plēsiet pa perforētajām līnijām. Palutiniet sevi mājās, salonā vai jebkur pa vidu.

Īpašības
Mitrinošs
Ādas elastībai
Sastāvdaļas
100% Vegānisks
Šī sviests
Ādas tips
Sausai ādai
Pielietojums
Rokām
Preces veids
Cimdi
Lobošās Peel-off maskas

Vienkārši Skinsational

Vai esat gatavs piedzīvot visas jūtas? Mūsu plašajā spa procedūru kolekcijā rūpes par sevi tiek pārceltas uz nākamo līmeni. Padomājiet par greznām jūras sāls procedūrām un samtaini mīkstiem losjoniem; izlīdzinošus cukura skrubjus un zīdainus masāžas sviestus. Šīs patīkamās tekstūras jums liks gaidīt katru dienu, lai sasniegtu šo “Ahhh” mirkli.

Smaržas baudai

Pacilājošs citrons. Relaksējoša lavanda. Atsvaidzinošs mandarīns. Nomierinoša zaļā tēja. Mēs uzskatām, ka lieliska smarža ir neatņemama SPA pieredzes sastāvdaļa. Tās izraisa patīkamas atmiņas, ietekmējot mūsu pašsajūtu. Tāpēc visi SPA produkti tiek pilnveidoti ar gardām smaržām, kas paredzētas katram noskaņojumam. Jo katra diena ir atšķirīga.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.