Pretgrumbu biocelulozes maska, 1 gb.

Pretgrumbu biocelulozes maska, 1 gb.

I4141P
1-4
Profesionāļiem

 
The Biocellulose Mask Age Defying ir jaunāko zinātnisko pētījumu rezultāts. Tas piedāvā kosmetologam inovatīvu masku paaudzi profesionālai lietošanai salonā. Piedāvājot izcilu kvalitāti un efektivitāti. Sākotnēji biocelulozes membrāna tika izmantota kā brūču pārsējs atjaunojošās operācijās. Maska sastāv no smalki strukturētas biocelulozes membrānas ar trīsdimensiju tīklu. Šī īpašā struktūra piešķir maskai šādas īpašības: 1. Biocelulozes membrāna palielina ādas mitruma līmeni ārkārtīgi īsā laika periodā 2. Aktīvās vielas šķīdums, ar kuru iemērc biocelulozes masku, spēj iekļūt daudz dziļāk 3. Tas piedāvā īpaši iespaidīgu uzglabāšanas potenciālu un spēj simtreiz pārsniegt sauso svaru. Biocelulozes maska ​​Age Defying pielāgojas sejas formai kā otra āda. Šī optimālā saķere papildus uzlabo aktīvo vielu absorbciju.
Īpašības
Mitrinošs
Pret novecošanos | Pret grumbu

Izmantojot labi sabalansētus dabiskos un biotehnoloģiski aktīvus sastāvdaļu maisījumus, tiek izstrādāti produkti, pamatojoties uz aktuālajām patērētāju vajadzībām, vēlmēm un jaunākajiem zinātniskajiem atklājumiem. Izejvielas un dabiskās sastāvdaļas ir Inspira Cosmetics “attīstības kodols”, vienlaikus maksimāli izmantojot jaunākās inovatīvās un augstas kvalitātes biotehnoloģiskās vielas.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.