Pīlings 20%, 50ml

Pīlings 20%, 50ml

I4172P
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
Profesionāļiem

 
Maigs skābju pīlings ar 20% glikolskābes, ābolskābes, citronskābes un vīnskābes. PH optimizēts skābju maisījums nodrošina ārkārtīgi maigu pīlinga pieredzi. Tas izkūst atmirušās ādas šūnas, samazina smalkas līnijas, grumbas, pigmentāciju, tumšus plankumus, aizsprostotas poras un plankumus. Tas stimulē kolagēna ražošanu, kā rezultātā āda kļūst stingrāka un noturīgāka. IEGUVUMI Samazina pigmentācijas plankumu izskatu Uzlabo ādas toni un struktūru Uztur ādu mitrinātu un maigu Piemērots visiem ādas tipiem AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS Augļu skābes komplekss - 20%: sastāv no glikolskābes (cukurniedrēm), ābolskābes, vīnskābes un citronskābes; palielina šūnu atjaunošanās ātrumu un uzlabo ādas struktūru. Vecās, atmirušās šūnas tiek atslābinātas un noņemtas, savukārt jaunās šūnas spēj radīt gaišāku ādu
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Ar atvēsinošu efektu
Atjaunojošs
Skābju pīlingi
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Preces veids
Pīlingi

Izmantojot labi sabalansētus dabiskos un biotehnoloģiski aktīvus sastāvdaļu maisījumus, tiek izstrādāti produkti, pamatojoties uz aktuālajām patērētāju vajadzībām, vēlmēm un jaunākajiem zinātniskajiem atklājumiem. Izejvielas un dabiskās sastāvdaļas ir Inspira Cosmetics “attīstības kodols”, vienlaikus maksimāli izmantojot jaunākās inovatīvās un augstas kvalitātes biotehnoloģiskās vielas.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.