LIFTING Savelkoša, attīroša 3 minūšu...

LIFTING Savelkoša, attīroša 3 minūšu maska 150ml

LCB105
1-4
Profesionāļiem

 
Ekspress maska ar audus savelkošu, pretiekaisuma, mīkstinošu iedarbību visu tipu ādai. Uzlabo ādas krāsu, mitrina, normalizē vielmaiņu ādas šūnās un, pateicoties poru savilkšanai, ļauj panākt tūlītēju dekoratīvo efektu. Dabīgais baltais māls - kaolīns adsorbē liekos taukus, attīra poras, veicina seboregulāciju, atjauno lipīdu līdzsvaru, nomāc slimības izraisošu baktēriju augšanu un vairošanos. Burvju lazdas ekstrakts tonizē ādu, sašaurina asinsvadus un tam ir antiseptiska, pretiekaisumu, reģenerējoša un antioksidējoša iedarbība. Liepas ekstrakts mīkstina, nomierina, attīra un veicina dzīšanu. Rudzupuķu ekstrakts mazina tūskas un izlīdzina sīkās grumbas. Aktīvās sastāvdaļas: koalīns, burvjlazdas ekstrakts, liepas pumpuru ekstrakts, rudzupuķu ekstrakts. Lietošana: uz pilnībā attīrītas ādas uzklāt ļoti plānu maskas kārtiņu. Atstāt uz 3 minūtēm (5min. taukainai ādai). Noskalot ar remdenu ūdeni un nosusināt. Uzklāt toniku un jūsu parasti lietojamo krēmu. Bez parabēniem.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Mitrinošs
Pret novecošanos | Pret grumbu
Tūlītējam efektam
Sastāvdaļas
Bez parabēniem
Ādas tips
Kombinētai ādai
Taukainai ādai
Visiem ādas tipiem

LCbio līnija galvenokārt paredzēta stresa un nelabvēlīgas apkārtējās vides ietekmētai ādai, kā arī dehidrētai ādai. Produkti efektīvi arī nobriedušas ādas kopšanai, jo nobriedušai ādai bieži nepieciešama papildus mitrināšana. Tā kā līnijā izmantoti tikai dabiski ingredienti, LCbio piemērota visu tipu ādai  arī ļoti jutīgai ādai.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.