QAINZO Maska sejai Peel-off, melno...

QAINZO Maska sejai Peel-off, melno komedonu samazināšanai 150ml

111366
1-4
15,75 €
PVN iekļauts

 

Kosmētiskā procedūra vīriešiem melno komedonu likvidēšanai. Tā ir profesionāla procedūra, kas dziļi attīrīs ādu. Ādas plankumi ievērojami samazināsies. 

Lietošana: Vēlamais maskas daudzums tiek ieberzējot uzklāts uz izvēlētās zonas. Pēc vismaz 20-25 minūšu nogaidīšanas , tā lēnām nolobās. Atkarībā no jūsu ādas taukainības, žūšanas laiks var mainīties. Sausai ādai pēc maskas lietošanas uzklāt mitrinošu krēmu. Procedūru var atkārtot 2 reizes nedēļā. Tikai ārīgai lietošanai. Neēst. Nedzert. Sargāt no tiešiem saules stariem. Uzglabāt vēsā, tīrā vietā. Sargāt no bērniem. Izvairieties no saskares ar acīm. Ja nokļūst acīs, nekavējoties tās skalot ar lielu daudzumu ūdens. Turiet vāciņu aizvērtu. Lūdzu, pārbaudiet produktu uz nelielas ādas zonas un veiciet alerģijas testu.

Tilpums
51-150ml
Īpašības
Dziļi attīrošs
Ādas tips
Visiem ādas tipiem

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.