• JAUNUMS
PHYTOMER Ādu atdzīvinoša mālu maska...

PHYTOMER Ādu atdzīvinoša mālu maska 150ml

PFSVP145
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
Profesionāļiem
Time left

 
Šī maska ​​ir izstrādāta ar greznu krēmveida putu tekstūru, un tā ir piemērota visiem ādas tipiem, nodrošinot nesausinošu pieredzi, kas atstāj jūsu ādu atsvaidzinātu un atjaunotu sajūtu. Pēc uzklāšanas jūs pamanīsit tūlītēju nogurušas ādas izskata uzlabošanos, jo sejas krāsa kļūst ievērojami gaišāka un mirdzošāka. Turpinot lietot, šī maska ​​dara brīnumus, lai manāmi savelk poras un katru dienu atjauno jūsu ādas jauneklīgo mirdzumu. Atvadieties no blāvas, nespodras ādas un sveicināties ar sejas krāsu, kas izstaro veselību un vitalitāti.
Tilpums
51-150ml
Ādas tips
Visiem ādas tipiem

Šī augstākā terapija nodrošina ādai visu pelnīto svaigumu, jaunību un starojumu. izcilā masāža, kurā ietilpst visa seja un décolleté, redzami izlīdzina un intensīvi relaksē ādu. Visas ārstēšanas laikā mugura tiek uzsūkta ar oligoelementiem, lai atvieglotu un maigi sajustu karstumu.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.