Lumishine Permanent Creme - 8NwB 74ml

Lumishine Permanent Creme - 8NwB 74ml

094629
1-4
Profesionāļiem

 
Krēmveida noturīgā krāsa matiem, kas satur unikālu ArgiPlex tehnoloģiju. Gala rezultātā kopti, stiprāki, brīnišķīgi spīdoši un mirdzoši krāsoti mati! Satur unikālu ArgiPlex tehnoloģiju, atjauno, mitrina un aizsargā matus, padara matus 2 reizes spīdīgākus, nodrošina 100% sirmu matu pārklājumu, nodrošina mirdzošu rezultātu, kas ir ilgāk noturīgs, maigas iedarbības, ar zemu amonjaka saturu, viegli lietojama, sajaukšanas attiecība 1:1, iepriekš sajaukti krāsu toņi. Lietošana: SAJAUKŠANAS NORĀDĪJUMI: Sajaukt nemetāla traukā vienu daļu JOICO LumiShine krēmveida noturīgās krāsas ar vienu daļu JOICO LumiShine Developer 5 Vol/1,5%, 10 Vol (3%), 20 Vol (6%), 30 Vol (9%), 40 Vol (12%) aktivētāju. Sajaukšanas attiecība 1:1. Iedarbības laiks 35 minūtes; noklājot sirmus matus, ļaut iedarboties līdz 45 minūtēm un ļoti gaiši krāsojošu toņu High Lift (XL) gadījumā - līdz 60 minūtēm. Nelietot produktu apkures ķermeņu tuvumā.  PĒC KRĀSOŠANAS:  Izmazgāt krāsu no matiem, līdz ūdens palicis caurspīdīgs. Ieklāt plaukstās JOICO K-Pak Color Therapy šampūnu, saberzēt starp plaukstām un ieklāt matos. Masējot saputot, rūpīgi izskalot un izspiest lieko ūdeni no matiem (krāsošanas laikā, ja nepieciešams, var veikt klientam arī JOICO 4 soļu intesīvo kopšanas procedūru). Ieklāt ar dvieli nosusinātos matos JOICO K-Pak Color Therapy kondicionieri. Ļaut iedarboties līdz 5 minūtēm. Rūpīgi izskalot. Veidot ar dvieli nosusinātus matus ar JOICO veidošanas līdzekļiem pēc vēlēšanās.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Matu spīdumam
Preces veids
Ķīmiskās matu krāsas

Jau 30 gadus JOICO ir darbojies, lai Taviem matiem piedāvātu pašu labāko. JOICO nepiedāvā vienkārši lieliskus produktus, bet arī lieliskus risinājumus iedarbīgai matu kopšanai. JOICO produktu klāstā ir septiņas inovatīvas produktu sērijas, kas apvieno vairāk kā 50 produktu dažādiem matu tipiem.

Līdzās šampūniem un kondicionieriem JOICO piedāvā intensīvas kopšanas un veidošanas produktus, matu maskas, eļļas, lakas un visus citus iespējamos matu kopšanas produktus. Visi JOICO matu kopšanas līdzekļi satur Quadramine Complex™ un Bio-Advanced Peptide Complex™. Visu, kas nepieciešams Tavu matu kopšanai.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.