KHERAPY Maska matiem ar keratīnu,...

KHERAPY Maska matiem ar keratīnu, nogludinoša 200ml

HKER-KSM200
>10
11,79 €
PVN iekļauts
Pasūti Hantesis produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -30% atlaidi

 
Maska matiem, nogludinoša, kondicionējoša. Nesatur parabēnus. Novērš matu pūkosanos, padarot matus zīdainus un gludus. Sastāvā linsēklu eļļa, kas mīkstina un mitrina matus. Maska bagātināta ar Omega-3 un 6, antioksidantiem un nodrošina matu elastību. D-pantenols un hidrolizēts keratīns, kas mitrina, kondicionē, baro, aizsargā un atjauno matu struktūru. Sastāvā vitamīns E, kas nodrošina antioksidantu un pretnovecošanos iedarbību. Lietošana: uzklāt uz mitriem, nosusinātiem matiem nepieciešamo maskas daudzumu. Izmantojot retu saru matu ķemmi, vienmērīgi sadalīt un izķemmēt matus. Atstāt iedarboties uz 5 minūtēm, izskalot ar lielu daudzumu ūdens.
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Barojošs
Matu atjaunošanai
Matu mitrināšanai
Matu nogludināšanai
Matu taisnošanai
Pret novecošanos
Matu tips/stāvoklis
Ar keratīnu taisnotiem matiem
Nepakļāvīgiem matiem
Normāliem matiem
Sastāvdaļas
Keratīns
Vitamīni
Kolekcijas
KHEPARY

Bio-corall līnijas produkti ietver ārstējošus un rekonstruējošus produktus bojātiem un ļoti bojātiem matiem. Līnija ir izveidota, lai pilnīgi ārstētu un rekonstruētu matus, kuri ir sabojāti ar biežu vai pārāk agresīvu ķīmisko apstrādi, balināšanu, krāsu noņemšanas produktiem, kā arī cietuši no negatīviem atmosfēras faktoriem. Bio-corall produkti satur koraļļu aļģi, keratīna aminoskābes, provitamīnu B, vitamīnus A un E. Līnijas produkti iedarbojas tieši mata iekšpusē, korteksā, kur mati var būt dziļi  bojāti. Pateicoties Bio-corall iedarbībai, mati tiek dziļi ārstēti un rekonstruēti.

Eudermique ir profesionāla, ārstnieciska produktu līnija, kuras sastāvs veidots no augu ekstraktiem, kas piešķir matiem un galvas ādai veselīgu izskatu, palīdz novērst visizplatītākās matu un galvas ādas problēmas.

Līnijas produkti efektīvi samazina matu izkrišanu, novērš blaugznu veidošanos, stiprina matus un attīra tos no apkārtējās vides radītājiem nosēdumiem. Mitrina un atjauno sausus, bojātus un ķīmiski apstrādātus matus. Produktu klāstā ir gan kopjoši šampūni un kondicionieri, gan efektīvi losjoni ar ārstniecisku iedarbību.

Freerange ir kopjoša produktu līnija ķīmiski apstrādātiem un krāsotiem matiem. Līnijas produktu sastāvā iekļautās barojošās un atjaunojošās komponentes, iedarbojoties uz mata keratīnu, sniedz kondicionējošu efektu. Mati iegūst dabīgu, zīdaini mirdzošu izskatu.

Nirhaj ir produktu līnija sausiem, bojātiem, trausliem un elastību zaudējušiem matiem. Visi produkti satur Argana eļļu, kas ir bagāta ar taukskābēm un E vitamīnu. Tā aizsargā matus no brīvajiem radikāļiem kā arī sniedz pretnovecošanās iedarbību. Nirhaj līnijā ietilpstošie produkti mitrina, baro un aizsargā matus no ārējās vides negatīvās ietekmes. Argana eļļa ir patiess skaistuma eliksīrs, kas atjauno un stiprina matus.

3 Action - Hantesis laboratorijās radīta multifunkcionāla, profesionāla līnija jebkura veida ādas un matu anomālijām (matu izkrišana, blaugznas, taukaina galvas āda). Līnijas pamatā ir klīniskos testos pārbaudīta ekskluzīva formula, kas balstīta uz inovatīviem un aktīviem kompleksiem, kuri lieliski attīra, nostiprina matu struktūru un novērš matu izkrišanu. 3-Action ir trīskārša terapija, kas balstīta uz oriģinālu, inovatīvu un ekskluzīvu formulu, kas stiprina matus un saglabā galvas ādu perfekti veselu.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.