• -10%
Neskalojams, nogludinošs...

Neskalojams, nogludinošs kondicionieris / balzāms 200ml

81533517
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
13,63 € 15,14 € -10%
PVN iekļauts
Time left

 
Sleek Smoother nogludinošs kondicionieris nepakļāvīgiem un sprogainiem matiem. Formula ir izstrādāta, izmantojot īpašu - Radialux Micro-ion tehnoloģiju. Tas palīdz nogludināt matus un mīkstina tos visā garumā. Avokado un kviešu dīgstu eļļai ir intensīva barojoša un atjaunojoša iedarbība, novēršot matu trauslumu un sašķeltus matu galus. Kondicionējošaiss balzams nepadara matus smagus un nesamazina apjomu, bet padara tos gludus, zīdainus un koptus. Lietošana: pēc matu mazgāšanas uzklāt uz mitriem matiem. Neizskalot.
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Matu mīkstumam
Matu nogludināšanai
Matu tips/stāvoklis
Nepakļāvīgiem matiem
Preces veids
Balzams

Mūsdienās Kadus Professional ir viens no uzticamākajiem starptautiskajiem zīmoliem, kas kā lielu vērtību piedāvā kvalitatīvus produktus, lai padarītu klientus laimīgus. Zīmola pastāvēšanas būtība ir neatkarības stiprināšana. Ar Kadus Professional jūs esat labās rokās.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.