Matu griešanas mašīnīte Jaguar...
Matu griešanas mašīnīte Jaguar...
Matu griešanas mašīnīte Jaguar CM2000, melna
Matu griešanas mašīnīte Jaguar CM2000, melna

Matu griešanas mašīnīte Jaguar CM2000, melna

02603/(85606)
1-4
129,80 €
PVN iekļauts

 

Profesionāla matu griešanas mašīnīte, kas darbojas no tīkla, aprīkota ar jaudīgu divpolu rotējošu motoru ar ļoti zemu trokšņu līmeni. Precīzas griešanas asmeņi nodrošina izcilu asumu un ilgu kalpošanas laiku. Ar ātru griešanas asmeņu nomaiņu. Regulējams griešanas garums no 1 līdz 2 mm.

Komplektā 6 uzlikas (3/6/9/12/19/25 mm) un apkopes komplekts.

Svars: 600g
Vada garums: 2,8 m
Griešanas garums: 1-2 mm
Jauda: 10W
Barošanas avots: no elektrotīkla
Īpašības: vienmērīga griešanas garuma regulēšana
Griešanas galvas platums: 46mm
Komplektācijā ietilpst šādi piederumi: uzlikas (komplekts), eļļa, griešanas ieliktnis

Funkcijas
Ar vadu
Griešanai

Zwilling J.A. Henkels pārņēma uzņēmumu

Frenks un Kurts Šmits 1988. gadā pārdeva savas daļas Solingenā bāzētajā uzņēmumā Zwilling J.A. Henkels. Pat pēc pārdošanas Hardijs Šmits turpināja strādāt JAGUAR kā vadošais partneris. Kopš 2004. gada Zwilling J.A. Henckels ir vienīgais uzņēmuma īpašnieks. Trīs gadus vēlāk Zwilling J.A. Henkelss iegādājās citu šķēru ražotāju TONDEO no "asmeņu pilsētas" un 2011. gada beigās apvienoja abu uzņēmumu ražošanas iekārtas. No turienes JAGUAR un TONDEO veido atsevišķu Zwilling grupas nodaļu.

United Salon Technologies GmbH dibināšana

Uzņēmumu JAGUAR un TONDEO 2013 apvienošanās laikā tiek dibināta United Salon Technologies GmbH kā Wilhelm Werhahn KG nodaļa un Zwilling AG meitasuzņēmums. Ar aptuveni 200 darbiniekiem katru dienu Solingenā tiek saražotas līdz 2000 šķērēm.

Starptautiski panākumi, izmantojot inovatīvus produktus

JAGUAR vienmēr ir izcēlies ar savu produktu augsto kvalitāti, daudziem patentiem un rūpnieciskā īpašuma tiesībām, padarot to par vienu no pasaules vadošajiem ražotājiem. Mūsdienās profesionāļi vairāk nekā 80 pasaules valstīs izmanto Solingenā bāzētā uzņēmuma produktus. Papildus šķēru un nažu ražošanai uzņēmums piedāvā augstas kvalitātes suku, ķemmju un elektrisko izstrādājumu klāstu.

Jums arī varētu patikt

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.