• -35%
DEAR BEARD Kondicionieris vīriešiem,...

DEAR BEARD Kondicionieris vīriešiem, matu apjomam 150ml

MXCRE01417
>10
6,60 € 10,15 € -35%
PVN iekļauts

 
Kondicionieris matiem, tonizējošs, padara matus biezākus. Speciāli izstrādāts plāniem, retiem, novājinātiem matiem. Mitrina matus un bārdu, kā arī padara tos elastīgus, piešķir svaiguma sajūtu un stiprina matu šķiedru. Atjauno nepieciešamo galvas ādas mitruma līmeni un līdzsvaro sausu galvas ādu, atjaunojot dabīgo ādas balansu. Lieliski piemērots arī bārdai – padara to mīkstāku, spīdīgāku, kā arī savalda nepaklausīgos matiņus. Sastāvā ir organiskā Alvejas sula, Argana eļļa, Sezama sēklu eļļa, keratīns, pantenols, cukuri un citrusu ēteriskās eļļas.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Līdzekļi sausai galvas ādai
Matu apjomam
Matu mitrināšanai
Matu mīkstumam
Matu spīdumam
Matu tips/stāvoklis
Plāniem un smalkiem matiem
Sastāvdaļas
Alveja
Argana eļļa
Bez parabēniem
Bez silikoniem
Bez sulfātiem (SLS-SLES)
Keratīns
Pielietojums
Bārdai un ūsām
Vīriešiem

Jaunas kopšanas tendences- skaistums, tīrība un līdzsvars katram stilam un raksturam. Izsmalcināta un mūsdienīga, mūžīga koncepcija, kas veidota no tīra prieka un labklājības vīrietim, kuram patīk rūpēties par sevi.

100% ražots Itālijā – Dear Beard ir pilnībā veidots, ražots un iepakots Itālijā. Šis zīmols pilnībā atspoguļo izcilās amatniecības tradīcijas, kas padara Itālijā ražotus produktus visā pasaulē pazīstamus.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.