BIOLAGE COLOR BALM EARL GREY...
BIOLAGE COLOR BALM EARL GREY...
BIOLAGE COLOR BALM EARL GREY...
BIOLAGE COLOR BALM EARL GREY Tonējošais balzams 250ml
BIOLAGE COLOR BALM EARL GREY Tonējošais balzams 250ml
BIOLAGE COLOR BALM EARL GREY Tonējošais balzams 250ml

BIOLAGE COLOR BALM EARL GREY Tonējošais balzams 250ml

884486464637
1-4
25,00 €
PVN iekļauts
Pasūti Matrix/Biolage produktus:
- virs 150eur un saņem -7% atlaidi
- virs 300eur un saņem -12% atlaidi
- virs 500eur un saņem -18% atlaidi

 
Uzlabojiet krāsas izskatu un pabarojiet savus matus 5 minūtēs. 7 vegāniem draudzīgi toņi — no dabīga līdz drosmīgam — ievērojami uzlabos jūsu garastāvokli. Gan krāsotiem, gan nekrāsotiem matiem. Jūsu matu krāsa būs tikpat dzīvīga kā pēc salona apmeklējuma. Pavisam vienkārši un nebaidoties sabojāt matus. Mati kļūst 10x kondicionētāki tikai pēc 1 lietošanas reizes.* GALVENĀS PRIEKŠROCĪBAS: Uzlabo krāsas izskatu un baro matus 5 minūtēs Padara matus dzīvīgus, mirdzošus un gludus 100 % vegāniem draudzīga formula** Visiem matu tipiem un tekstūrām. Gan krāsotiem, gan nekrāsotiem matiem.
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Barojošs
Matu krāsas noturībai
Matu spīdumam
Matu tips/stāvoklis
Visiem matu tipiem
Sastāvdaļas
100% Vegānisks
Preces veids
Tonējošie kondicionieri

ZĪMOLA MISIJA

Zīmols BIOLAGE ir apņēmies piedāvāt meistariem unikālu pieeju profesionālai matu kopšanai. Izmantojot ekskluzīvu vērtīgu dabisko sastāvdaļu un progresīvu tehnoloģiju apvienojumu, BIOLAGE rada ļoti efektīvas produktu formulas, kas paredzētas katra matu veida dabiskā skaistuma atjaunošanai. BIOLAGE piedāvā profesionālus matu kopšanas līdzekļus tikai skaistumkopšanas salonā, kā arī mazumtirdzniecības formātus mājas kopšanai.

ZĪMOLA FILOSOFIJA:

INOVATĪVAIS KONCEPTS

Pirmoreiz vēsturē BIOLAGE piedāvā inovatīvu koncepciju - “BIOFORMULA”. Šī ir jauna pieeja BIOLAGE produktu radīšanai, iedvesmojoties no dabas. Miljonu gadu laikā daba ir graciozi attīstījusi, iespējams, visefektīvāko veidu, kā paust savu apbrīnojamo skaistumu un pārvarēt visus iespējamos skarbos eksistences apstākļus uz planētas. Tagad zinātne ir inovācijas un imitē dabu, lai radītu produktus, kas atrisina katra matu veida problēmas. “Zinātne atklāj dabiskā skaistuma noslēpumus” - tas ir jaunais gamma sauklis. Zinātniskie jauninājumi reproducē dabiskos mehānismus, lai izveidotu izcilu matu kopšanu.

SOCIĀLĀK ATBILDĪGA SKAISTUMA BIOLĀŽA

BIOLAGE uzņemas atbildību ne tikai par matu stāvokli, bet arī par apkārtējo vidi. Sociāli atbildīga skaistumkopšanas industrijā ir balstīta uz dabas, zinātnes, estētikas, frizieru un klientu aprūpes vērtībām. Mūsu rūpes par vidi ir izteiktas ilgtspējīgā zaļā ražošanā, kas vērsta uz ikgadēju elektrības, ūdens, ražošanas zaudējumu un oglekļa dioksīda izmešu samazināšanu vidē. BIOLAGE iepakojums sastāv no 40% pārstrādājamu izejvielu, un mēs apņemamies, ka līdz 2020. gadam 100% mūsu produktu sniegs ieguvumus videi vai sabiedrībai. Tagad BIOLAGE ir jauna perfekta gamma ar savu vēsturi un iedvesmu.

Laipni lūgti BIOLAGE pasaulē!

Jums arī varētu patikt

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.