CC2 kondicionējošs sprejs 250ml

CC2 kondicionējošs sprejs 250ml

NHK4394
1-4
Profesionāļiem

 
Indola CC2 kondicionējošo spreju var izmantot gan pirms, gan pēc krāsošanas, nodrošinot nepārspējamu spīdumu un krāsas noturību pat porainiem matiem. Satur spēcīgas sastāvdaļas, kas atbalsta formulas efektivitāti: VEGĀNS KERATĪNS (Hydrolyzed Soy Protein) – augu izcelsmes sastāvdaļa, kas atbalsta matu kutikulu nogludinošo efektu. E VITAMĪNS – E vitamīna antioksidanta īpašības samazina brīvo radikāļu skaitu un oksidatīvo stresu uz matiem krāsošanas procesa rezultātā. Galvenās priekšrocības: Divi vienā sprejs, kas izveidots ar vegānu Keratīnu (Hidrolizētu Sojas Proteīnu) un E vitamīnu, ar integrētu Hair Bond tehnoloģiju. Līdzsvaro matu porainās struktūras, lai atbalstītu vienmērīgus krāsas rezultātus un maksimālu noturību. Aizsargā ļoti porainas matu struktūras pret turpmākiem bojājumiem. Izmantojiet kopā ar jebkuru krāsošanas pakalpojumu, tostarp permanento, demi un blondingu. Lietošana: 1. Izmantojiet pirms krāsošanas ļoti porainiem matiem, lai sagatavotu tos krāsošanai. 2. Lietojiet pēc krāsošanas visiem matu tipiem, lai nodrošinātu spīdumu, smalkumu un padarītu tos vieglāk ķemmējamus. 3. Izmantojiet mājās kā nepārslogojošu kondicionējošu spreju, lai novērstu matu pūkošanos un statisko elektrību un padarītu matus gludus.
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Matu mitrināšanai
Matu nogludināšanai
Matu tips/stāvoklis
Visiem matu tipiem
Pielietojums
Matu kopšanai
Preces veids
Spreji

INDOLA

GUDRĀKI PRODUKTI: mēs piegādājam inovatīvas produktu formulas un frizieriem patiešām nepieciešamus darba instrumentus, piemēram, inovatīvo Color Transformer, kurš nekavējoties pārvērš lielāko daļu permanento krāsu daļēji permanentās, kā arī mūsu gudro kopšanas sēriju un veidošanas produktus, kas sadalīti vienkāršākās, viegli lietojamās 1, 2, 3 soļu sistēmās.

GUDRĀKI TĒLI: kolekcija, kuras pamatā ir ielu stils. Komerciālo blogeru iedvesmotas tendences salonā viegli atveidojamam ielu stila izskatam.

GUDRĀKS ATBALSTS: mūsu mājaslapa tiek nepārtraukti atjaunota un sniedz zināšanas, iedvesmu no profesionāļiem, video apmācības un moduļu izglītību visu diennakti, septiņas dienas nedēļā, lai palīdzētu frizieriem paplašināt savas zināšanas un biznesu.

GUDRĀKA IZGLĪTĪBA: mēs esam izstrādājuši digitālo EdYOUcation mācību sistēmu, kura ir pieejama visu diennakti, septiņas dienas nedēļā, sniedzot tūlītēju piekļuvi ekspertu padomiem un izglītībai.

Uzziniet, kā Indola ir iemantojusi šīs spējas, un kļūstiet par daļu no mūsu radošās sarunas mūsu mājaslapā. #SimplySmarter

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.