Wella Professionals ColorMotion+...

Wella Professionals ColorMotion+ sprejs-praimeris 185ml

99240016218
1-4
60,69 €
PVN iekļauts

 

Wella Professionals ColorMotion+ sprejs pirms matu krāsošanas palīdzēs nogludināt matu virsmu, padarīs matus gludākus un spīdīgākus, kā arī sagatavos matu turpmākajai krāsošanas procedūrai, nodrošina vienmērīgu krāsas rezultātu.

Formulas sastāvā ir antioksidanti, kas palīdzēs aizsargāt matus no negatīvās ārējās vides ietekmes un novērš priekšlaicīgu matu krāsas izbalēšanu. Savukārt sastāvā esošais WellaPlex Binder komplekss stiprina un izlīdzina matu folikulu, iegūstot zīdaini gludus un skaisti spīdīgus matus.

Lietošana: Izsmidzināt uz sausiem, iepriekš nemazgātiem matiem, pievērsiet īpašu uzmanību vietām, kur mati ir ar poraināku struktūru. Izžāvējiet matus ar fēnu. Krāsojiet matus kā parasti.

Tilpums
151-400ml
Īpašības
Matu krāsas pastiprināšanai
Kolekcijas
COLOR MOTION
Preces veids
Matu krāsas pastiprinātāji

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.