Luxury Hair Color Green Light Tumša...

Luxury Hair Color Green Light Tumša kafija 4.88, 100ml

220112
1-4
Profesionāļiem

 
Luxury Hair matu krāsa - amonjaka daudzums, tam nav analogu, ir 0,97%. Unikālā Luxury Hair palete sastāv no 150 toņiem. Divas funkcijas: pastāvīga krāsošana un tonēšana. 100% sirmo matu pārklājums. Kokteilis no tīrākajiem baltās tējas, orhideju, papaijas, rūgto apelsīnu augļu, medus ekstraktiem garantē noturīgu, spilgtu un spīdīgu krāsu. Dārgas sastāvdaļas, baltā tēja un orhideju eļļa, dziļi baro un atjauno cirtas krāsošanas laikā. Luxury Hair krāsas satur pretnovecošanās kompleksu, lai jūsu cirtas vienmēr būtu skaistas, kā arī aizsargātas no apkārtējās vides, saules un brīvajiem radikāļiem.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Atjaunojošs
Barojošs
Matu spīdumam
Preces veids
Ķīmiskās matu krāsas

Tas iemieso zīmola stūrakmeņus ar savu minimālismu apvienojumā ar mūžīgu eleganci, tīrību un izsmalcinātu mirdzumu. Luxury Hair Pro - sievietes izsmalcinātība atspoguļojas viņas šikajā dzīvesveidā, kur patiesa greznība ir kvalitatīvs pavadītais laiks.

Ekskluzīvas, vismodernākās tehnoloģijas paceļ profesionālo kosmētiku uz nākamo līmeni, nodrošinot produktus sievietēm, kuras vēlas svinēt skaistumu, labklājību un itāļu stilu tās tīrākajā formā.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.