REF Stay Smooth 141 krēms  pūku...

REF Stay Smooth 141 krēms pūku nogludinošs 125ml

R31130
1-4
21,96 €
PVN iekļauts

 
Stay Smooth ir zīdains krēms, kas nodrošina fiksāciju un izlīdzina matus. Piemērots, lai izveidotu dabisku izskatu, kas saglabā savu formu. Atstāj matus mīkstus un spīdīgus. Lietošanas instrukcija: Nelielu daudzumu uzklājiet uz mitriem vai sausiem matiem, veidojiet kā parasti. Aqua (Water), Cyclomethicone, PEG-12 Dimethicone, Dimethicone, Propylene Glycol, Amodimethicone, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Dimethiconol, Phenoxyethanol, Panthenol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Hydroxymethylglycinate, Mica, Trideceth-12, Laureth-7, Tocopheryl Acetate, Cetrimonium Chloride, Hydrolyzed Quinoa, Hydrolyzed Soy Protein, Citric Acid, Parfum (Fragrance), Hexyl cinnamal, Linalool, Butylphenyl methylpropional, Benzyl salicylate, Limonene, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Geraniol, CI 77891.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Matu nogludināšanai
Matu spīdumam
Pēc fiksācijas līmeņa
Vieglas fiksācijas
Matu tips/stāvoklis
Visiem matu tipiem
Sastāvdaļas
100% Vegānisks

REF pamatā ir patiesa aizraušanās ar radošumu, inovācijām un augstas kvalitātes produktiem, kas patiešām rada pārmaiņas.

MŪSU VĒRTĪBAS:

RŪPĪGI IZVĒLĒTS

Visi produkti ir izgatavoti saskaņā ar filozofiju Nature + Science un reklamē tikai bioloģiskās sastāvdaļas, kas ir rūpīgi atlasītas un novāktas no sertificētām saimniecībām.

BEZ nežēlības

Neviens no REF produktiem nav testēts uz dzīvniekiem.

CO2 DRAUDZĪGS

Visi REF produkti ir ražoti no ilgtspējīgiem materiāliem, lai saglabātu mežus.

100% VEGĀNS

Visi REF produkti matu kopšanas, veidošanas vai profesionālajā segmentā ir vegāni.

AUGSTĀKĀ KVALITĀTE

Dabiskās sastāvdaļas ir apvienotas ar jaunākajām progresīvajām tehnoloģijām.

AR MĪLESTĪBU

Visi produkti ir izgatavoti no mīlestības pret matiem un dabisko skaistumu.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.