Sebastian Professional Potion 9...

Sebastian Professional Potion 9 Treatment krēmveida matu ieveidošanas līdzeklis 500ml

81251191
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
70,01 €
PVN iekļauts

 

SEBASTIAN PROFESSIONAL POTION 9 neskalojams, īpašs matu veidošanas līdzeklis ar 9 veidu augu ekstraktiem. Mitrina piešķir dzīvīgumu un atjauno matu struktūru. Tas ir lielisks modelēšanas līdzeklis kas piešķir matiem visdažādākos efektus un elastīgu fiksāciju. LIETOŠANA: ieklāt līdzekli mitros matu. Neizskalot. Lietojiet matu žāvētāju ja vēlaties palielināt matu apjomu un padarīt tos maigus un mirdzošus vai ļaujiet matiem izžūt dabīgi. Var lietot arī uz sausiem matiem.

Tilpums
401-850ml
Īpašības
Matu struktūras dziļai atjaunošanai
Mitrinošs
Pēc fiksācijas līmeņa
Elastīgas fiksācijas
Matu tips/stāvoklis
Visiem matu tipiem
Kolekcijas
POTION 9

Ar Sebastian, mēs matus veidojam savādāk: vienmēr pārsteidzoši un negaidīti. Mēs saprotam stilistus un iedvesmojam viņus no parastiem matiem izveidot neparastus.

Radīt. Pārveidot. Meklēt maksimālu efektu: tonējošā matu krāsa, spīdumi matiem, želejas un eļļas, krēmi un māli, šampūni, maskas un kondicionieri  - ar Sebastian nav nekādu ierobežojumu tam, ko jūs varat radīt.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.