Sebastian Professional Re-shaper...

Sebastian Professional Re-shaper mitrumizturīga matu laka 400ml

81266985
1-4
40,32 €
PVN iekļauts

 

SEBASTIAN PROFESSIONAL RE-SHAPER matu laka nodrošina stipru fiksāciju, bet nenoslogo matus. Noturīga pret mitrumu. Viegli izķemmēt. Laka palīdz matiem piešķirt vēlamo formu un stilu. Piemērota visiem matu tipiem. LIETOŠANA: Lai iegūtu matiem apjomu no saknēm, izsmidzināt laku uz mitriem matiem. Izsmidzina matu veidošanas laikā, lai veidotu nedaudz izspūrušu efektu. Nobeigumā uzsmidzina laku labākai frizūras fiksēšanai.

Tilpums
151-400ml
Īpašības
Mitrumizturīgi
Pēc fiksācijas līmeņa
Stipras fiskācijas
Matu tips/stāvoklis
Visiem matu tipiem
Kolekcijas
SHAPER

Ar Sebastian, mēs matus veidojam savādāk: vienmēr pārsteidzoši un negaidīti. Mēs saprotam stilistus un iedvesmojam viņus no parastiem matiem izveidot neparastus.

Radīt. Pārveidot. Meklēt maksimālu efektu: tonējošā matu krāsa, spīdumi matiem, želejas un eļļas, krēmi un māli, šampūni, maskas un kondicionieri  - ar Sebastian nav nekādu ierobežojumu tam, ko jūs varat radīt.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.