• -10%
STYLE STORIES GAS-FREE SCULPTING...

STYLE STORIES GAS-FREE SCULPTING HAIRSPRAY Īpaši stipras fiksācijas matu laka bez gāzes 250ml

PF017575
1-4
15,75 € 17,50 € -10%
PVN iekļauts
Time left

 

Matu laka bez gāzes. APRAKSTS: Ekstra stipras fiksācijas matu laka bez gāzes. Veido mikro-plēvi, kas definē, struktūrē, veido formu, vienlaikus piešķirot matiem spīdumu. LIETOŠANA: Izsmidziniet uz sausiem vai mitriem matiem 25-30 cm attālumā.

Tilpums
151-400ml
Īpašības
Frizūras noslēgumam
Frizūras procesam
Matu spīdumam
Pēc fiksācijas līmeņa
Ļoti stipras fiksācijas
Preces veids
Matu lakas bez gāzes

ALFAPARF MILANO

Vienmēr priekšgalā! ALFAPARF MILANO tagad ir Itālijas vadošais zīmols profesionālo matu nozarē. Un vienmēr skatoties uz nākotni.

MUMS RŪP!

Esam šeit Jums un Jūsu matiem. Tas nav tikai par matu kopšanu, tas ir par nedalītu uzmanību matiem! Atklājiet matu patieso skaistumu ar ALFAPARF MILANO - neatkarīgi no jūsu matu veida. Un katra diena ir īstā.

Ideālā krāsa ir perfekts instruments, lai paustu īsto Jūs: ALFAPARF MILANO matu produkti palīdz Jums aptvert pārmaiņas un atklāt visas Jūsu personības šķautnes. Mēs atbalstām Jūsu izvēli visos toņos!

ALFAPARF MILANO frizierus vada vēlme dalīties savās kaislībās un iedvesmā. Mēs vēlamies paplašināt mūsu radošo profesionāļu kopienu un popularizēt skaistumkopšanas zinātību.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.