Sebastian Professional Dark Oil maska...

Sebastian Professional Dark Oil maska matu nogludināšanai 150ml

99240017062
1-4
45,86 €
PVN iekļauts

 
Sebastian Professional DARK OIL MATU MASKA mirdzošiem un zīdaini viegliem matiem. Viegla maska, kas bagātināta ar īpašu eļļu maisījumu. Maska baro matus, saglabājot matu dabisko apjomu. Piemērots visiem matu tipiem, padara matus līdz 3 reizēm gludākus. Lietošana: Izmazgājiet matus ar šampūnu un izskalojiet. Nosusiniet dvielī, lai noņemtu lieko ūdeni. Iestrādājiet produktu matos, koncentrējoties uz matu vidusdaļu un matu galiem. Atstājiet matu masku iedarboties 2 - 5 minūtes. Rūpīgi izskalojiet.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Barojošs
Matu apjomam
Matu nogludināšanai
Matu tips/stāvoklis
Visiem matu tipiem
Kolekcijas
DARK OIL

Ar Sebastian, mēs matus veidojam savādāk: vienmēr pārsteidzoši un negaidīti. Mēs saprotam stilistus un iedvesmojam viņus no parastiem matiem izveidot neparastus.

Radīt. Pārveidot. Meklēt maksimālu efektu: tonējošā matu krāsa, spīdumi matiem, želejas un eļļas, krēmi un māli, šampūni, maskas un kondicionieri  - ar Sebastian nav nekādu ierobežojumu tam, ko jūs varat radīt.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.