• -20%
OIL ULTIMATE Argan and Barbary Fig...

OIL ULTIMATE Argan and Barbary Fig maska 500ml

NHK1939
1-4
30,40 € 38,00 € -20%
PVN iekļauts
Time left

 

Schwarzkopf Professional Oil Ultime Argan and Barbary Fig maska ir augstākās kvalitātes matu kopšana, kas baros un atdzīvinās Jūsu matus. Piesātināta ar argāna un Barbaru vīģu eļļām, šī eļļas-krēmā formula nodrošina dziļu matu mitrināšanu un aizsardzību, lai Jūsu mati izskatītos un justos veseli, mīksti un spīdīgi.

Galvenās priekšrocības:

*Argāna eļļai, kas iegūta no argāna koka sēklām, kas galvenokārt sastopama Marokā, piemīt augstas antioksidatīvas īpašības, lai cīnītos ar brīvajiem radikāļiem. Šī vērtīgā dabīgā eļļa satur lielu daudzumu nepiesātināto taukskābju, lai atbalstītu matu dabisko lipīdu barjeru, padarot tos spēcīgus, tomēr gludus un elastīgus ar mirdzošu spīdumu.

*Barbaru vīģu eļļu iegūst no kaktusu sugas sēklām. Tas satur augstu neaizvietojamo taukskābju saturu, kas baro un nodrošina intensīvu mitrināšanu pat sausākajiem un blāvākajiem matu tipiem. Ir teikts, ka šis dabīgais mitrinātājs ir vēl spēcīgāks par citām slavenajām augu eļļām, ko izmanto kosmētikās.

*Vidējiem līdz rupjiem matiem.

*Ar vislielāko 100% dabīgās, attīrītās argāna un Barbaru vīģu eļļas daudzumu visā sērijā.

*Bagātīgā formula dziļi baro, atšķetina un nogludina matus. *Uzlabo matu pārvaldāmību, vienlaikus radot skaistu spīdumu un gludumu.

Lietošana: Uzklāt uz ar dvieli nosusinātiem matiem un pēc 5-10 minūtēm izskalot.

Tilpums
401-850ml
Īpašības
Matu nogludināšanai
Matu spīdumam
Matu tips/stāvoklis
Visiem matu tipiem
Pielietojums
Matu kopšanai
Kolekcijas
OIL ULTIMATE

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.