Pure Texture stipras fiksācijas pasta...

Pure Texture stipras fiksācijas pasta 83g

115020
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
16,74 €
PVN iekļauts

 
Pure Texture Molding Paste satur karnauba vasku, kviešu aminoskābes un matu veidošanu veicinošas sastāvdaļas, kas izceļ matu šķipsnas un piešķir elastīgu, bet stipru fiksāciju un tekstūru. Ieklāt slapjos matos stiprākai fiksācijai vai sausos matos vidēji stiprai fiksācijai ar matētu gala rezultātu.
Īpašības
Matu nogludināšanai
Matētam efektam
Pēc fiksācijas līmeņa
Stipras fiskācijas
Svars
0-100gr

TIGI dibinātājs, godalgotais, ikoniskais frizieris Entonijs Maskolo ir izveidojis unikālu kultūru: uz ģimeni orientētu radošo centru, kas dalās ar savu ārišķību robežu pārkāpšanā un tehniskajām zināšanām, lai gūtu labumu sev un citiem profesionāliem frizieriem. Tas ir par dalīšanos izmantojot TIGI izglītību, aizraujot auditoriju ar spilgtu priekšnesumu un radošo tēlu. TIGI izprot un interpretē modi, veidojot frizūras, ko frizieri vēlas atkārtot un viņu klienti augstu novērtē,  izmantojot TIGI produktus, lai uzlabotu griezumu, krāsu, stilu un reuzltātu.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.