• -10%
Vidējas fiksācijas veidojamā pasta ar...

Vidējas fiksācijas veidojamā pasta ar neredzamu efektu 125ml

87007
1-4
20,70 € 23,00 € -10%
PVN iekļauts

 
Vidējas fiksācijas veidojamā pasta MEDIUM HOLD PLIABLE PASTE Vidējas fiksācijas veidojamā pasta Ideāls produkts konrolētā dabīga izskata veidošanai. Lieliskā tekstūra. 100% kontrole. Produkts nemanāms uz matiem. MORE INSIDE sērijas produkti ir universāli, piemēroti jebkuram matu sakārtojumam. Tos var izmantot atsevišķi vai kompleksā. Formula sastāv no papildus mitrinošiem faktoriem, kas palīdz mitrināt matu struktūru un nodrošina noturīgu efektu. Nesatur parabēnus un krāsvielas. MEDIUM HOLD PLIABLE PASTE Vidējas fiksācijas veidojamā pasta Ideāls produkts konrolētā dabīga izskata veidošanai. Lieliskā tekstūra. 100% kontrole. Produkts nemanāms uz matiem.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Tekstūrai
Pēc fiksācijas līmeņa
Vidējas fiksācijas
Matu tips/stāvoklis
Visiem matu tipiem
Sastāvdaļas
Bez parabēniem

Pēc desmit gadu zināšu pilnveidošanas un pieredzes uzkrāšanas, Davines Group izveidoja savu zīmolu Davines - matu kopšanas līdzekļi tikai saloniem un 1996. gadā nodibināja ādas kopšanu Premier spa. 2018. gadā Davines ādas kopšanas līnijas vēl vairāk paplašinājās un piedzima zīmols Skin Regimen. Davines Group tagad ir B korporācija (B Corp), un tai ir starptautiska klātbūtne vairāk nekā 90 valstīs, kurās strādā daudzkultūru darbinieki. Papildus galvenajam birojam Parmā - Davines Village - ir biroji Ņujorkā, Londonā, Parīzē, Mehiko, Deventerā (Nīderlande) un Honkongā.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.