• JAUNUMS
HEALING STYLE Pūderis matu apjomam 15g

HEALING STYLE Pūderis matu apjomam 15g

PUT15
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
17,50 €
PVN iekļauts

 

L'Anza Healing Style Powder Up Texturizer — sakņu apjomu palielinošs pulverisL'Anza Healing Style Powder Up Texturizer ir kuplinošs pulveris, kas piemērots visu veidu matiem, arī ļoti plāniem. Lieliski piešķir apjomu un tekstūru, nenoslogojot, kā arī vienlaikus baro un restrukturizē matus, pateicoties keratīna aminoskābēm. Tas nekavējoties iesūcas matos, negaidot izžūšanu, un saglabājas visu dienu. Tas arī aizsargā no karstuma instrumentiem līdz 260 C, un tam ir vidēja noturība (6/10), kas ir ideāli piemērots otrās dienas stila atdzīvināšanai tieši tad, kad tas visvairāk nepieciešams.

Kā lietot: Uzklājiet L'Anza Healing Style Powder Up Texturizer tieši uz saknēm (sausiem matiem) vai uzklājiet uz rokām un pirms matu veidošanas (slapjos vai sausos). Lai palielinātu apjomu: izžāvējiet matus ar L'Anza HeHealing Style tekstūras krēmu, pēc tam uzklājiet uz saknēm L'Anza Healing Style Powder Up Texturizer. Lai atsvaidzinātu ieveidojumu: uzklājiet L'Anza Healing Style Powder Up Texturizer uz sausiem matiem un veidojiet tos, lai atjaunotu vēlamo izskatu.

Īpašības
Matu apjomam
Svars
0-100gr
Preces veids
Pūderis

Vairāk nekā 30 gadus L'ANZA ir bijis pionieris vismodernākajā tehnoloģijā, kādu industrija jebkad ir redzējusi. Sākot ar kopšanu un beidzot ar krāsu, L'ANZA izmanto vismodernāko sastāvdaļu tehnoloģiju, kas ir pilnīgi līdzsvarota ar savvaļas botāniskiem līdzekļiem un spēcīgiem aktīvajiem līdzekļiem matu dziedēšanai, blīvēšanai un aizsardzībai. Mēs esam nopelnījuši reputāciju, radot izcilus produktus, kas slavēti par to nepārspējamo veiktspēju.

Veseli mati ir skaista stila pamats. Neatkarīgi no veida vai struktūras, L'ANZA Healing matu kopšanai ir recepte, lai sasniegtu pat visambiciozākos matu mērķus. Ārstnieciskā matu krāsa piedāvā pilnu krāsu variantu Permanent, Demi Permanent un Semi Permanent izvēli, lai jūs varētu sasniegt sezonas aktuālos nokrāsas vai vienkārši atgriezties pie savām saknēm.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.