• -10%
REF Piesakņu putas matiem 335 250ml

REF Piesakņu putas matiem 335 250ml

R31370
1-4
19,76 € 21,96 € -10%
PVN iekļauts
Time left

 
Neatkarīgi no tā, vai jums ir prasīga frizūra vai vēlaties pievienot matiem apjomu, šī ir atbilde uz visām jūsu lūgšanām. Root To Top izstrādāja zviedru stilistu komanda, lai saknēm piešķirtu apjomu un atbalstītu matus. Putas ir vislabākās, lai matiem piešķirtu atbalsta struktūru, taču var būt grūti uzklāt putas tieši uz saknēm. Nu, ne vairāk! izveidoja Root To Top ar smalkāku konsistenci nekā parastās putas, un iesaiņoja to arsola burkā ar nelielu sprauslu. Tas nozīmē, ka jūs varat sadalīt matus un lietot Root To Top tieši tur, kur jums tas nepieciešams. Ieguvumi: Ievērojami palielina apjomu Atbalsta stilu no saknēm ar pievienotu turēšanu Pievieno struktūru Piešķir biezāku matu efektu Aqua, Dimethyl Ether, Alcohol Denat., Butane, VP/VA Copolymer, PVP, Isobutane, Propane, Polyquaternium-11, Acrylates Copolymer, Chenopodium Quinoa Seed Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Quaternium-95, Glycerin, Butylene Glycol, Laureth-4, Polysorbate 20, Propanediol, Benzophenone-4, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sorbic Acid, Parfum, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citral.
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Matu apjomam
Pēc fiksācijas līmeņa
Elastīgas fiksācijas
Matu tips/stāvoklis
Visiem matu tipiem
Sastāvdaļas
100% Vegānisks

REF pamatā ir patiesa aizraušanās ar radošumu, inovācijām un augstas kvalitātes produktiem, kas patiešām rada pārmaiņas.

MŪSU VĒRTĪBAS:

RŪPĪGI IZVĒLĒTS

Visi produkti ir izgatavoti saskaņā ar filozofiju Nature + Science un reklamē tikai bioloģiskās sastāvdaļas, kas ir rūpīgi atlasītas un novāktas no sertificētām saimniecībām.

BEZ nežēlības

Neviens no REF produktiem nav testēts uz dzīvniekiem.

CO2 DRAUDZĪGS

Visi REF produkti ir ražoti no ilgtspējīgiem materiāliem, lai saglabātu mežus.

100% VEGĀNS

Visi REF produkti matu kopšanas, veidošanas vai profesionālajā segmentā ir vegāni.

AUGSTĀKĀ KVALITĀTE

Dabiskās sastāvdaļas ir apvienotas ar jaunākajām progresīvajām tehnoloģijām.

AR MĪLESTĪBU

Visi produkti ir izgatavoti no mīlestības pret matiem un dabisko skaistumu.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.